Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

14.04.2021
Evropska komisija je včeraj na spletni strani objavila tudi slovensko različico Vodnika po programu Erasmus+, Najdete jo na povezavi na podstrani Razpisna dokumentacija. Vodnik za prijavitelje Erasmus+ je na voljo v spletni različici in kot PDF in je bistvenega pomena za razumevanje programa ter sodelujočim organizacijam... več »
31.03.2021
Razpis je pripravljen z namenom vzpostavitve baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje: 1.    vlog za pridobitev akreditacije za Ključni ukrep 1 (KU1),  vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+ (2021-2027) ter končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji... več »
26.03.2021
7. in 8. aprila 2021 bosta potekala spletna otvoritev in informativna dneva za novi program Erasmus+: Mladi v akciji 2021-2027. Novi program nadaljuje dobre prakse preteklega programa (mladinske izmenjave oz. mobilnost mladih,  ter mobilnost mladinskih delavcev), prinaša pa tudi nekaj sprememb, kot so partnerstva za... več »
25.03.2021
Programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta se na ravni obravnave vlog in sprejema odločitev o sprejemu izvajala brez zapletov. Bistvena razlika je nastala na ravni samega izvajanja sprejetih projektov v program. Ker je pomembno število aktivnosti, ki se odvijajo v projektih, mednarodnega... več »
17.03.2021
V okviru mednarodnega projekta Youth voice through a European digital radio, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov Erasmus+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 potekalo mednarodno usposabljanje, katerega namen je, da mladi izmenjajo svoje izkušnje s področja... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih