Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce MOVIT v programih E+ in ESE za obdobje 2021-2027

31.03.2021

Razpis je pripravljen z namenom vzpostavitve baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje:

1.    vlog za pridobitev akreditacije za Ključni ukrep 1 (KU1),  vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+ (2021-2027) ter končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji (2014-2020);

2.    vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov ter končnih poročil v programu Evropska solidarnostna enota (2021-2027) ter končnih poročila programa Evropska solidarnostna enota (2018-2020).

Razpis je namenjen najširšemu krogu posameznikov s strokovnim poznavanjem sociologije mladine, prostovoljstva, mladinskega sektorja, mladinskih politik ter mladinskega dela v slovenskem in širšem evropskem okolju, solidarnosti, socialnega vključevanja in raznolikosti, civilne družbe in EU programov tako z vidika teorije in prakse.

Kandidati lahko izberejo oba programa in posamezni ključni ukrep ter s tem kandidirajo za uvrstitev na seznam ocenjevalcev posameznega programa oziroma ukrepa.

Postopek prijave in obvezne priloge

Razpis je po trajanju odprtega tipa. Kandidati vložijo interes kadarkoli preko spletnega obrazca.

Poleg izpolnjenega spletnega prijavnega obrazca morajo kandidati predložiti še:

-    življenjepis Europass (več informacij najdete na www.europass.si), iz katerega bodo jasno razvidne zahtevane kompetence in druga pomembna znanja, ki dokazujejo ustreznost kandidat-ke/a;
-    spremni dopis s podpisano izjavo, s katero potrjujejo navedene podatke iz spletnega vprašalnika ter svoj interes za uvrstitev v bazo ocenjevalcev.

Življenjepis Europass in podpisan spremni dopis kandidati posredujejo na elektronski naslov info@movit.si. Spremni dopis mora biti pripravljen v pdf elektronski obliki in mora biti podpisan z veljavnim digitalnim certificiranim podpisom. Nacionalna agencija sprejema le oddane prijave preko elektronske pošte.

Celoten razpis z vsemi informacijami in postopkom je na voljo tukaj.

 

 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih