Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpisna dokumentacija

Vodnik po programu ESE za leto 2018

Na voljo je Vodnik po programu Evropske solidarnostne enote, veljaven za leto 2018. Vabljeni k ogledu! Osnovne podatke o posameznih vrstah aktivnosti pa lahko za hitri pregled poiščete tudi v levem meniju.

Prijavni obrazci za leto 2018

Na voljo so prijavni obrazci za projekte v okviru Evropske solidarnostne enote.  

Zaenkrat so obrazci na voljo le v angleškem jeziku, slovenske različice bodo na voljo v naslednjih tednih.

POMEMBNO:

1. Pred izpolnjevanjem obvezno preberite Navodila za izpolnjevanje spletnih obrazcev, da se izognite nepravilni oddaji (za ogled navodil se morate prijaviti v sistem s svojim ECAS računom. Potebovali ga boste tudi za ogled in izpolnjevanje prijavnih obrazcev. V kolikor ga še nimate, si ga lahko ustvaite tukaj.)

2. Prijavne obrazce morate izpolniti v slovenskem jeziku. Prijave v angleškem jeziku bodo obravnavane le v izjemnih primerih in z našim predhodnim soglasjem. To pomeni, da morajo prijavitelji, ki želijo prijavnico oddati v angleškem jeziku, na nacionalno agencijo najmanj dva tedna pred prijavnim rokom posredovati prošnjo za odobritev oddaje prijavnega obrazca v angleškem jeziku, v katerem morajo utemeljiti, zakaj njihova organizacija ni sposobna pripraviti prijavne dokumentacije v slovenskem jeziku. Nacionalna agencija bo preučila utemeljenost navedenih razlogov in prijavitelja obvestila o nadaljnjem postopku.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih