Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

12.04.2021
V preteklem tednu smo obeležili sprejetje novega programa Erasmus+ in zdaj nestrpno pričakujemo še novi program Evropska solidarnostna enota. Ker pričakujemo objavo Vodnika za leto 2021 predvidoma še v tem tednu, napovedujemo spletno otvoritev in informativni dan za novi program Evropska solidarnostna enota 2021-2027, ki... več »
09.04.2021
Konferenca je namenjena promociji širših in sistemskih družbenih in ekonomskih učinkov prostovoljstva in dejavnosti solidarnosti v urbanih okoljih. Namen konference je združiti predstavnike občin in organizacij, da bi skupaj promovirali projekte prostovoljstva in solidarnosti kot orodje za solidarnost v vsakodnevnem... več »
07.04.2021
Vabimo vas na spletni informativni dan, ki bo potekal 14. 4. 2021, od 10. do 12.30 ure. Predstavili bomo splošne značilnosti znaka kakovosti in postopek njegove pridobitve ter osvetlili novosti. Na informativnem dnevu ne bomo predstavljali novega programa Evropska solidarnostna enota, saj bo temu namenjen poseben... več »
31.03.2021
Razpis je pripravljen z namenom vzpostavitve baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje: 1.    vlog za pridobitev akreditacije za Ključni ukrep 1 (KU1),  vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+ (2021-2027) ter končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji... več »
25.03.2021
Programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta se na ravni obravnave vlog in sprejema odločitev o sprejemu izvajala brez zapletov. Bistvena razlika je nastala na ravni samega izvajanja sprejetih projektov v program. Ker je pomembno število aktivnosti, ki se odvijajo v projektih, mednarodnega... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih