Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

25.05.2017
Študentje magistrskega študija Medijskih komunikacij, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, so združili svoje moči in se v okviru projekta Peer to Peer: Facebook Digital Challenge s svojo kampanjo NEsovražni postavili po robu vsem oblikam sovražnega govora. Svoja prizadevanja bodo... več »
18.05.2017
Oddaj fotografsko zgodbo na natečaj CedefopPhotoAwards 2017 in osvoji potovanje v Bruselj (Belgija) ali v Solun (Grčija). Če si vključen v pokicno izobraževanje in usposabljanje, opiši svoj dnevni učni proces in sodeluj v tem natečaju, ki ga organizira Evropski center za razvoj poklicnega usposabljanja. Zbereš lahko ekipo... več »
18.05.2017
Če imaš idejo, kako ustvariti trajnostni svet, potem vabljen k sodelovanje v tem natečaju, ki ga organizira Fundacija Goi Peace in Stiftung Entrepreneurship. Mladi, stari od 15 do 35 let, iz vsega sveta, z inovativnimi idejami za podjetja, ki lahko prispevajo k Trajnostnim razvojnim ciljem, so vabljena, da oddajo svoje... več »
18.05.2017
Univerzitetni študenti iz vsega sveta se lahko prijavijo za šolnine UniPlaces, ki študentom pokrijejo do 2000 evrov za nastanitev na semester. Če si vpisan kot diplomski ali podiplomski študentv letu 2017, se lahko prijaviš za šolnino UniPlaces. V obliki besedila ali videa moraš oddati eno izmed svoji dejanj prijaznosti.... več »
17.05.2017
Delovni tabori Apare Poleti 2017 organizacije APARE organizira 17 delovnih taborov na jugu Francije, dva od teh sta namenjena tudi mladim, starim od 16 do 17 let. Delovni tabori udeležencem omogočajo, da spoznajo čudovito kulturno dediščino in uživajo v edinstveni izkušnji v mednarodni skupini. Več informacij je na voljo... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih