Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

20.03.2018
Evropski vesoljski tabor bo letos potekal od 9. do 16. Avgusta 2018 na Norveškem. Potekal bo v angleščini, namenjen pa je mladim, starim od 17 do 20 let, ki jih zanima vesolje ter imajo ozadje s področij fizike in matematike. Udeleženci bodo izvajali praktične eksperimente in na ta način pridobivali znanje. Rok za prijavo... več »
20.03.2018
Evropska komisija je 1. marca predlagala implementacijo predloga Evropskega parlamenta za uvedbo brezplačne Interrail vozovnice za mlade, ki dopolnijo 18 let. Namen predloga je omogočiti mladim potovanje in raziskovanje Evrope in njene kulture, ne glede na njihovo socialno ali izobrazbeno ozadje. Ta evropska pobuda je v... več »
20.03.2018
UNESCO in Fundacija Goi Peace vabita mlade, stare največ 25 let, da delijo svoje ideje na temo sprememb, ki jih želijo doseči v svoji šolo, na delovnem mestu, državi in v svetu. Esej mora biti dolg največ 700 besed, originalen in še ne objavljen. Zmagovalci bodo prejeli denarne nagrade in priznanja, zmagovalec pa se bo... več »
20.03.2018
Na video natečaj PLURAL+ se lahko prijavijo mladi, stari največ 25 let, z video posnetki na temo migracij, raznolikosti in socialnega vključevanja. Sodelujejo lahko posamezniki ali skupine. Video je lahko posnet v kateremkoli stilu ali žanru (animacija, dokumentarni film, glasbeni video, komedija in je lahko dolg največ 5... več »
14.03.2018
MOVIT v sodelovanju z Društvom za razvijanje prostovoljnega dela vabi mlade na najbolj nori žur daleč naokrog - Laboratorij idej. Dogodek bo potekal med 23. - 25. 3 2018 v Novem mestu, začne pa se takoj po šoli, to je ob 13:00 uri. Vabljeni vsi, ki želijo razvijati svojo ustvarjalnost, zasnovati aktivnosti ter jih ob... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih