Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih... več »
Evropska mladinska fundacija
12.02.2019
V okviru aktivnosti za opolnomočenje mladinskih organizacij in informiranje o priložnostih za njih Evropska mladinska fundacija, v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije ter Mrežo MaMa, soorganizira seminar za mladinske organizacije, ki delujejo na nacionalni in lokalni ravni. Seminar bo potekal... več »
12.02.2019
Vabljeni k prijavi na seminar “Mind the gap: supporting young disabled people’s right to live independently and to be included in the community through exploring mental health as a disability issue”, ki ga organizirata ENIL mladinska mreža in Evropska mladina za mentalno zdravje v sodelovanju z Oddelkom za mlade Sveta... več »
Prispevek za natečaj španske fotografinje  Clàudia Pons Bayén (Instagram @claudiaponsbayen)
11.02.2019
Sodelujte v natečaju "Jaz sem Evropa (I am Europe)" in osvojite potovanje na dan odprtih vrat Evropskega parlamenta v Bruslju. Prihajajo evropske volitve, ki bodo pomembno vplivale na prihodnost EU. Toda Evropa je in vedno bo od vseh nas. Torej, delite portret, ki po vašem mnenju ujame obraz(e) Evrope. Če... več »
Tvoja vizija Evrope leta 2050
11.02.2019
Si lahko predstavljate Evropo leta 2050? V tem tekmovanju lahko vsakdo lahko prispeva svojo vizijo.  Nihče ne more predvideti prihodnosti, vendar tudi ne more škoditi, če poizkusimo. Če to storite v tekmovanju Imagine Europe Idea Contest, lahko osvojite denarno nagrado v višini 500 EUR in priložnost, da delite svojo... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih