Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

18.04.2018
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske komisije je marca objavilo T-Kit 4, izobraževalni priročnik za mladinske delavce in trenerje na temo medkulturnega učenja. Namenjen je boljšemu razumevanju, kaj je medkulturno učenje in kako ga lahko čimbolje izvajajo načrtovanje, izvedbo in evalvacijo izobraževalnih aktivnosti za... več »
18.04.2018
Stranka evropskih socialistov pri Odboru regij objavlja svoj letni fotografski natečaj na temo »Moje socialno mesto«. Amaterski in profesionalni fotografi, stari 18 let in več, prebivalci ene izmed držav članic EU so vabljeni, da oddajo fotografijo, ki prikazuje socialne projekte ali odnose v njihovem mestu. Dostop do... več »
18.04.2018
Izziv #OdetoJoy poteka preko socialnih medijev in je namenjen proslavljanju evropske kulturne dediščine, saj letos poteka Evropsko leto kulturne dediščine. Pri izzivu lahko z ustvarjalnim izražanjem sodelujejo vsi, vključno s šolami. Udeleženci lahko izvedejo originalno Odo radosti skladatelja Ludwiga van Beethovna ali... več »
18.04.2018
Pobuda fundacije Asia-Europe je namenjena podpori mobilnosti umetnikov iz kateregakoli umetniškega žanra (vizualne umetnosti, uprizoritvene umetnosti, film) za oblikovanje mednarodnih aktivnosti, ki vključujejo sodelovanje na dogodkih, mreženjih, raziskavah in sestankih za sodelovanje. Roki za prijave so 25. april, 31. maj... več »
18.04.2018
Namen natečaja je poiskati najbolj inovativne projekte, izdelke, storitve in poslovne modele, ki mlade spodbujajo k celostni participaciji v spreminjajočem se gospodarstvu. Osrednja tema natečaja je »RE:THINK LOCAL« in podpira ideje socialnih inovatorjev, podjetnikov, študentov, oblikovalcev, tehničnih navdušencev, ter... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih