Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.02.2017
Praznujemo 30. obletnico programa Erasmus+, zato ste vabljeni, da delite najlepše dogodke v vaši izmenjavi Erasmus+. Vam je Erasmusova izmenjava pomagala pri poklicni odločitvi, ste morda med bivanjem v tujini spoznali ljudi, ki so vas navdušili? Želite povedati svojo zgodbo?Na natečaju lahko sodelujete tako, da pripovedi... več »
13.02.2017
Če si star med 18 in 35 let in prihajaš iz Evropske unije, ustvari video, infografiko, sliko, blog ali katero drugo digitalno obliko predstavitve teme mobilnosti mladih v Evropi in jo pošlji na digitalni natečaj #DEEPEU. Šest zmagovalcev bo prejelo potovanje v Bruselj (potovanje, nastanitev in stroške življenja za dva... več »
13.02.2017
Pomisli na zgodbo o Evropi, ki jo želite deliti in kako jo želite prikazati. Izberete lahko katerikoli način: video tvojega dedka, fotografijo vozovnice za vlak, pismo vašega prvega dekleta … Edini pogoj je, da ima zgodba neko skupno točko z Evropo. Če se želiš prijaviti, moraš biti star najmanj 18 let in živeti v državi... več »
13.02.2017
Evropska solidarnostna enota bo ustvarila priložnosti za mlade, ki bodo lahko s svojimi aktivnostmi podpirali skupnosti in posameznike. Priložnosti bodo na voljo tako za prostovoljce, kot za solidarnostne zaposlitve, pripravništva in vajeništva, tako v državah mladih, kot v tujini. Evropska komisija je trenutno v procesu... več »
10.02.2017
Vlada Republike Slovenije in Evropska komisija vabita na dialog z državljani na temo »Mladi in prihodnost Evropske unije«. Na vprašanja bosta odgovarjala predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar in predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. Dialog bo potekal v četrtek, 2. marca 2017, ob 17. uri v... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih