Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

21.06.2017
Pregled bo prispeval k boljšemu razumevanju in deljenju informacij o poteh, na katerih se mladinski delavci izobražujejo in usposabljajo in ki imajo implikacije za kakovost mladinskega dela na eni strani, na drugi strani pa identificirajo primere in trende. Strokovna skupina bo v sodelovanju s partnerskimi institucijami... več »
12.06.2017
DRUŠTVO za Združene narode za Slovenijo razpisuje nagrade za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela s področja delovanja Organizacije združenih narodov, ki so bila obranjena med 1. avgustom 2016 in 31. julijem 2017. Za nagradni razpis pridejo v poštev vse teme, ki obravnavajo tematiko delovanja t. i. družine... več »
07.06.2017
Mladi filmarji iz vsega sveta ste vabljeni, da se pridružite natečaju in dobite priložnost, da pokažete svoj talent na festivalu kratkega filma in animacij Encounters, ki bo potekal od 19. do 24. septembra 2017. Sodelujoči bodo lahko osvojili nagrado v vrednosti 2500 funtov, vidnost v industriji in druge ekskluzivne... več »
07.06.2017
Evropska komisija vabi blogerje, da napišejo in objavijo prispevke o projektih, financiranih s strani EU ter tako dobijo priložnost, da se udeležijo novinarskega usposabljanja in potovanja v Bruselj. Prispevki bodo prevedeni v angleščino, objavljeni na spletni strani Evropske komisije in promovirani preko socialnih medijev... več »
07.06.2017
Po več kot 18 mesecih usklajevanj številnih deležnikov je 47 držav članic Sveta Evrope sprejelo priporočila na področju mladinskega dela. S tem je najvišji organ Sveta Evrope naredil pomemben korak k večji prepoznavnosti ter priznavanju mladinskega dela in s tem tudi prepoznal pozitivne učinke mladinskega dela in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih