Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.01.2018
Te zanimajo teme vključevanja migrantov? Se sprašuješ kako ustvariti vključujočo in strpno družbo? Ti je blizu kritično mišljenje? Potem si vabljen na Laboratorij idej – eden bo potekal v vzhodni Sloveniji, drugi v zahodni Sloveniji. Na Laboratorij idej so še posebej vabljeni mladi migranti in begunci. Laboratorij idej bo... več »
11.01.2018
Spletni portal Voyagerasmus organizira spletni natečaj "The best Erasmus person of 2017," z namenom vključiti Erasmus skupnost v proces izbire osebe, ki bi pooseblja ključne vrednote programa Erasmus+ v letu 2017. Na natečaj se lahko prijavijo osebe, ki: - so sodelovale v vsaj enem Erasmus+ projektu - so na... več »
09.01.2018
V pričakovanju naslednjega Evropskega mladinskega dogodka (EYE2018), Evropski parlament išče nove načine za povezovanje z mladimi državljani. Na natečaj so vabljeni mladi, stari med 18 in 30 let, državljani ali prebivalci Evropske unije. Sodelujejo lahko s svojimi idejami za naslednje vprašanje: “Kako se lahko Evropski... več »
09.01.2018
Leto 2018 je bilo imenovano za Evropsko leto kulturne dediščine. Ob tem poteka fotografski natečaj, na katerega se lahko prijavijo vsi, ki s fotografijo obeležujejo evropske praznične tradicije. Svojo fotografijo z oznako #EuropeForCulture lahko objavijo na javnem Instagram profilu, označijo @europeancommission ter ob... več »
18.12.2017
Organizacija Bauorden vabi vse mlade k sodelovanju na osemtedenskih delovnih taborih v Nemčiji. Sodeluješ lahko pri različnih projektih, od renovacijskih del, dela v naravi ali ekologiji, dela na kmetiji ali z otroci … Vikendi so prosti. Na voljo so naslednji termini: • od 18. februarja so 14. aprila 2018 • od 4. marca do... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih