Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

18.01.2017
Dotacije podeljuje organizacija OBESSU in so namenjene financiranju projektov srednješolcev, z namenom opolnomočiti jih za implementacijo pobud, namenjenih integraciji dijakov migrantov. Na voljo bo financiranje za majhne, srednje ali velike projekte, implementirane na splošnih ali poklicnih srednjih šolah na lokalni,... več »
18.01.2017
Evropska pisarna Eurodesk je pripravila povzetek statistike Evropskega mladinskega portala za leto 2016. Največ obiska je bilo zabeleženega decembra, ko je število ogledov preseglo 2 milijona. V primerjavi z letom 2015 število ogledov v celi drugi polovici leta strmo narašča. Število edinstvenih obiskovalcev je od... več »
13.01.2017
V okviru projekta "aces – Academy of Central European Schools - act local" so šole, skupaj z lokalnimi parterji, ki ne prihajajo iz šol, vabljene k sodelovanju na razpisu za projekte. Razpis ponuja konkretne priložnosti za ukrepe, namenjene študentom in učiteljem v srednji in jugovzhodni Evropi, ki... več »
04.01.2017
Aarhus (Danska) in Pafos (Ciper) bosta nadomestili San Sebastian in Wroclaw, ki sta nosila naziva Evropska prestolnica kulture v letu 2016. V letu 2017 bosta mesti gostili glasbene, gledališke, plesne, filmske in literarne dogodke, in prikazovali kulturo svetu. Vsak kotiček Pafosa – parki, ulice, soseske in plaže se bodo... več »
04.01.2017
11. januarja 2017 mesto Groningen (Nizozemska) gosti 14. festival European Border Breakers Award, evropski glasbeni show, namenjen prepoznavanju uspehu desetih nastajajočih umetnikov ali skupin. Vabljeni ste, da glasujete za svojega najljubšega umetnika na spletni strani European Border Breaker. Zmagovalec nagrade... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih