Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

10.11.2015
Mesec november bi prav lahko poimenovali tudi mesec filma, v katerem je mnogo priložnosti tudi tako za mlade filmarje kot ljubitelje kinematografskih dvoran in kakovostnih filmov! Kaj mladim ponuja letošnji november?  Pisarna Evropskega parlamenta obvešča o brezplačnih projekcijah finalistov za nagrado LUX, ki jo... več »
10.11.2015
Kampanja YouthUp je namenjena spodbujanju politik, k v večji meri vključujejo mlade in boju proti neenakosti in marginalizaciji, s katero se soočajo mladi. S kampanjo želijo spodbuditi evropsko razpravo o najboljši načinih k politikam “YouthUp”. V okviru kampanje bodo zbrali tudi primere različnih oblik participacije... več »
28.10.2015
Podporni center SALTO Inclusion je skupaj z raziskovalci mreže RAY analiziral učinke programa Mladi v akciji na mlade z manj priložnostmi in prišel do zanimivih rezultatov, ki so pokazali, da imajo največje koristi od programa prav mladi z manj priložnostmi. Mladi z manj priložnostmi so pri vprašanjih o pridobivanju svojih... več »
27.10.2015
Podporni center SALTO inclusion je skupaj z dvanajstimi ose predstavniki nacionalnih agencij programa E+: MVA, zadolženih za področje socialnega vključevanja, zbral različne vidike in koncepte skupine NEET (mladih, ki niso vključeni v sisteme izobraževanja ali usposabljanja) ter raziskal možnosti, kako bi lahko še bolje... več »
07.10.2015
Na evropski mladinski konferenci, ki je potekala v Luksemburgu od 20. do 24. septembra, so predstavniki mladih skupaj s predstavniki iz držav članic razpravljali o osmih priporočilih na področju participacije mladih. Na konferenci so bili upoštevani tudi predlogi, ki so bili pred tem podani s strani 40.000 mladih... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih