Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

24.07.2020
22. junija 2020 je v hotelu Union potekala predstavitev strategije Evropske unije za mlade. Na dogodek so bili povabljeni vsi akterji v mladinskem sektorju, od mladinskih delavcev, vodij mladinskih centrov, odločevalcev na lokalnih in nacionalnih ravneh in tudi zainteresirani mladi. Na dogodku smo predstavili strategijo in... več »
24.07.2020
Od 4. do 5. junija 2020 je potekala konferenca Learning by Leaving, ki so jo organizirale evropske mreže Eures, Eurodesk, Europass in Euroguidance. Letošnje konferenca se je osredotočala na vključevanje v projektih mobilnosti, predvsem z vidika, kako lahko pri projektih mobilnosti čimbolj podpremo osebe s posebnimi... več »
07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje... več »
24.06.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje predstavlja novo zbirko več kot 300 virov o participaciji mladih, medijski pismenosti in kritičnemu mišljenju ter promociji in dosegu. Zbirko bodo stalno posodabljali in in dopolnjevali. Dostopna je na: https://participationpool.eu/.  več »
23.06.2020
Evropska komisija je 15. junija objavila spletno stran https://reopen.europa.eu/en, interaktivno orodje, ki ponuja evropskim državljanom informacije o načrtovanju njihovih potovanj v Evropi in ob tem poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Informacije so na voljo v 24 jezikih in so stalno posodabljane. To je del načrta... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih