Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

27.07.2015
Če si star med 15 in 30 let, lahko do 16. avgusta 2015 izraziš svoje mnenje, kako izboljšati Evropsko strategijo za mlade. Evropska strategija za mlade vzpostavlja okvir za Evropsko sodelovanje na področju mladine za obdobje 2010-2018 z namenom:- zagotavljati več in enake priložnosti za mlade na področju izobraževanja in... več »
22.07.2015
V poletnem času je razpisanih mnogo mednarodnih usposabljanj na področju mladine. Oglejte si ponudbo, če vas zanima katera izmed tem in vabljeni k sodelovanju! - Usposabljanje Dive into yourself (24.-31. avgust 2015, Hrvaška) na temo osebnega razvoja in eksperimentalnega neformalnega učenja temelji na outdoor metodah... več »
21.07.2015
Evropski parlament vabi vse nadarjene prebivalce EU, stare 18 let in več, da se pridružijo fotografskemu natečaju, ki vsak mesec poteka pod drugo temo. Za mesec julij je izbrana tema »otroci in mladi«. Sodelujete lahko do nedelje, 30. avgusta, tako da pošljete svojo fotografijo in prijavnico na naslednji elektronski... več »
21.07.2015
Pridružiš se lahko s sodelovanjem v fotografskem natečaju, in deliš zgodbe in sporočila o participaciji mladih, tako da uporabiš hashtag #YouthDay, Cilj natečaja je spodbuditi mlade k vključevanju in spodbujanje državljanske participacije, z namenom dosegati trajnostni razvoj. Fotografijo, ki si jo posnel na to temo pošlji... več »
13.07.2015
Da bi sistematizirali in razširili bazo znanja o obstoječih ovirah za mlade z manj priložnostmi, je Partnerstvo med Svetom Evrope in EU na področju mladine objavilo publikacijo Finding a place in Modern Europe, ki želi premakniti pozornost iz ranljivih skupin na situacije, ki povzročajo ranljivost, iz odgovornosti... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih