Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

26.03.2020
Mladinski svet Slovenije (MSS) že osemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. K prijavi na natečaj vabijo vse nevladne organizacije,... več »
17.03.2020
Obveščamo vas, da je krog prijav za vozovnice Discover EU, ki naj se bi začel 12. marca 2020, zaradi situacije z novim korona virusom COVID-19, preložen do nadaljnjega. Takoj, ko bo znanih več informacij, kdaj se bo odprl novi krog prijav, vas bomo o tem obvestili. https://europa.eu/youth/discovereu_sl več »
02.03.2020
Od prvega kroga prijav junija 2018 je vozovnico dobilo okoli 70 tisoč mladih. V naslednjem krogu se bo mogoče prijaviti od četrtka, 12. marca 2020 od 12. ure dalje, do četrtka, 26. marca 2020 do 12. ure. Na tej strani se bo na dan, ko se odprejo prijave, pojavil gumb „Prijava“. Da bi bil/a upravičen/a do prijave, moraš... več »
31.01.2020
V publikaciji »youth work education in Finland« boste izvedeli vse o sistemu izobraževanja mladinskih delavcev na in širšo perspektivo izobraževalnega sistema. Poglavja knjige so namenjeno praksi izobraževanja mladinskega dela, umeščenosti v izobraževalni sistem in zagotavljajo kakovost mladinskega dela. Publikacijo... več »
31.01.2020
Publikacija The Missing Entrepreneurs raziskuje, kako javne politike na nacionalni, regionalni in lokalni ravni spodbujajo ustvarjanje novih delovnih mest, gospodarsko rast, samozaposlovanje in socialno vključevanje za osebe, ki so manj zastopane na področju podjetništva. Prikazuje, da obstaja velik potencial pri... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih