Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Načrtovani dogodki so na seznamu na desni.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

30.06.2015
Evropska okoljska agencija je objavila fotografski natečaj “Picture2050 – Living well, within the limits of our planet”, na katerega vabi vse, ki bi radi delili svoje poglede in opažanja o evropskem okolju. Udeleženci morajo biti stari 18 let ali več in državljani članic Evropske okoljske agencije ali držav Zahodnega... več »
16.06.2015
V okviru prvega Evropskega tedna športa, ki bo potekal od 7. do 13. septembra 2015 po vsej Evropi, je Evropska komisija objavila foto in video natečaj #MyWeek #BeActive. Prijavitelji, ki želijo sodelovati, naj: - se prijavijo na izziv, - izberejo teden med 15. junijem in 14. avgustom, v katerem na sprejmejo izziv ter se v... več »
16.06.2015
Evropski parlament vabi vse nadarjene prebivalce EU, stare 18 let in več, da se pridružijo fotografskemu natečaju, ki vsak mesec poteka pod drugo temo. Za mesec junij je izbrana tema »trajnostna zelena rast, kakovostna delovna mesta«. Sodelujete lahko do nedelje, 28. junija tako da pošljete svojo fotografijo in prijavnico... več »
03.06.2015
Participacija mladih je bila 18. maja 2015 prvič doslej osrednja tema političnih razprav na najvišji ravni. Na Svetu Evropske unije v Bruslju se je namreč srečalo vseh 28 ministrov držav članic EU, odgovornih za področje mladine, da bi razpravljali na temo »opolnomočenja mladih za politično participacijo v demokratičnem... več »
03.06.2015
Odbor ministrov pri Svetu Evrope je v okviru svojih stalnih prizadevanj v boju proti nasilnemu ekstremizmu in radikalizaciji 19. maja sprejel triletni akcijski načrt, ki se osredotoča na dolgoročne preventivne ukrepe, ki naj bi jih sprejeli po vsej Evropi. Akcijski načrt pravi, da je izobraževanje najboljši način za razvoj... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih