Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

12.10.2016
V začetku oktobra so Košice (Slovaška) za nekaj dni postale najpomembnejše mesto za mlade iz Evropske unije. Tam je namreč pod okriljem slovaškega predsedovanja EU ter v sodelovanju z Evropsko komisijo in Evropskim mladinskim forumom potekala Evropska mladinska konferenca, na kateri so se zbrali predstavniki mladih in... več »
11.10.2016
Evropska pisarna Eurodesk je zasnovala igro, namenjeno mladim, starim me 13 in 30 let, s katero pomagate Alexu poiskati priložnost v tujini. Igra je sestavljena iz petih vprašanj, na katera morate pravilno odgovoriti, ob tem pa se spoznati z informacijami, ki jih ponuja Eurodesk in se nanašajo na Eurodeskove storitve... več »
11.10.2016
Evropska komisija organizira natečaj, na katerega vabi mlade udeležence programa, tako da oddajo največ tri originalne fotografije, ki opisujejo eno stvar (#OneThing), brez katere ne bi odšli na projekt v okviru programa Erasmus+ in eno stvar (#OneThing), ki je nihče ne bi smel pozabiti prinesti nazaj iz projekta. Dobili... več »
07.10.2016
Eurodeskov regionalni partner osrednjeslovenske regije organizira dogodek, na katerem  Si star/a med 17 in 30 let? Bi rad/a nekaj časa preživel/a v tujini in se kaj novega naučil/a? Si poln/a entuziazma in bi rad/a s prostovoljnim delom pomagal/a izbrani organizaciji ali lokalni skupnosti? Če si na vsa vprašanja... več »
28.09.2016
Kaj si želiš v prihodnosti? Kako lahko to najbolje dosežeš? Vzemi svojo kamero in ustvarjalno predstavi svojo vizijo v dokumentarnem videu. YouthMetre išče video posnetke, ki dokumentirajo implementacijo Evropske mladinske strategije in njenih ciljev na nacionalni in lokalni ravni. Če si star 18 let ali več, lahko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih