Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

15.11.2016
Evropski parlament je v sredo, 26. oktobra 2016, sprejel svoje stališče o predlogu proračuna EU za prihodnje leto in se zavzel za povečanje sredstev na postavkah za zaposlovanje mladih, spodbujanje gospodarske rasti in pomoč tretjim državam za zmanjševanje migracijskih pritiskov. S temi dopolnili so poslanci zavrnili... več »
15.11.2016
V Resoluciji, sprejeti 27. oktobra 2016, so evropski poslanci glasovali za boljšo koordinacijsko politiko EU na področju prostovoljstva, s katero bi prostovoljcem zagotovili pravni status ter jim pomagali pri vključitvi v programe prostovoljstva. Skoraj sto milijonov Evropejcev sodeluje kot prostovoljci na področjih... več »
15.11.2016
Evropski parlament in Mednarodna fundacija Karla Velikega bosta naslednjo leto že desetič podelila mladinsko nagrado Karla Velikega in sicer projektom mladih med 16. in 30. letom, ki prispevajo k razumevanju med Evropejci in spodbujajo evropsko združevanje. Od danes naprej lahko za tekmovanje prijavite svoj projekt; obeta... več »
25.10.2016
Od 20. do 22. oktobra je v Bragi na Portugalskem potekalo srečanje evropske mreže Eurodesk, katerega smo se udeležili tudi predstavniki Eurodesk Slovenija. Mednarodna ekipa je ponovno pokazala močno zavezanost k spodbujanju mladih, da izkoristijo raznolike mobilnostne priložnosti, ki jih ponuja Evropska unija preko... več »
12.10.2016
V začetku oktobra so Košice (Slovaška) za nekaj dni postale najpomembnejše mesto za mlade iz Evropske unije. Tam je namreč pod okriljem slovaškega predsedovanja EU ter v sodelovanju z Evropsko komisijo in Evropskim mladinskim forumom potekala Evropska mladinska konferenca, na kateri so se zbrali predstavniki mladih in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih