Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

20.03.2019
»The Pineapple Report«, ki ga je izdal Evropski mladinski forum, raziskuje predloge, kako lahko mladi uspejo v četrti industrijski revoluciji. Znak ananas v svetu čustvenčkov pomeni, da je nekaj zapleteno, kot je zapleteno tudi to poročilo, ki ugotavlja, da odgovor na zastavljena vprašanja zahteva prej holističen pristop... več »
20.03.2019
Evropski mladinski forum je objavil publikacijo na temo prihodnosti Evrope ter socialne in ekonomske vključenosti z naslovom “Prihodnost dela in mladi”. Področje dela se spreminja tudi za mlado in prihajajočo generacijo in sicer glede na štiri poglavitne trende sedanjega časa: globalizacijo, podnebne spremembe, demografske... več »
19.03.2019
Objavljeni so novi datumi za usposabljanja za vodje spletnih razprav. Usposabljanja so namenjena mladim, starim od 18 do 30 let, ki bi radi pridobili kompetence, kot so vodenje ekip, empatija, retorične in diplomatske spretnosti, ki bodo okrepile sposobnosti za vodenje debat. Usposobljeni vodje debat bodo odgovorni za... več »
12.03.2019
Partnerstvo med Svetom Evrope in Evropsko unijo predstavlja publikacijo »Between insecurity and hope. Reflections on youth work with young refugees«, v kateri so predstavljene teoretske smernice in refleksije o izkušnjah mladih beguncev in načinih, kako integrirajo svoje osebne upe z napetostmi v gostiteljskih skupnostih.... več »
06.03.2019
Že drugo leto zapored poteka glasbeni izziv #Ode2Joy. Izziv se je začel lansko leto ob Evropskem letu kulturne dediščine. Namen te pobude je prepoznavati skupno kulturno dediščino in vrednote kot pozitivno in povezovalno silo med evropskimi državljani. Udeleženci so pozvani, da ustvarijo svojo lastno različico Ode radosti... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih