Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

11.07.2018
Na drugi evropski mladinski konferenci v okviru aktualnega cikla strukturiranega dialoga na temo "Mladi v Evropi - Kaj prihaja?", ki je potekala od 17. do 19. aprila 2018 v Sofiji, so bila na podlagi posvetovanj, izvedenih z več kot 50.000 mladimi, zbrana priporočila v 11 tematskih sklopih - Evropski cilji mladih... več »
06.07.2018
Natečaj organizira Evropska komisija v okviru Evropskega tedna športa 2018, ki poteka od 23. do 20. septembra po vsej Evropi. Udeleženci, ki želijo sodelovati na natečaju morajo: 1. Izpolniti izziv in ga posneti fotografijo ali video 2. Fotografijo ali video deliti na eni izmed naslednjih socialnih omrežjih: Instagram ali... več »
06.07.2018
Evropska okoljska agencija (EEA) organizira natečaj, s katerim vabi evropske državljane in državljanke, stare 18 let ali več, da delijo svoja mnenja, kako pomembna je voda za njih. Udeleženci lahko oddajo fotografije v naslednjih kategorijah: - voda in mi - voda in narava - voda in gospodarstvo Zmagovalci natečaja bodo... več »
28.06.2018
Evropski parlament želi pred volitvami v Evropski parlament, ki bodo potekale prihodnje leto, s kampanjo »This time I'm voting« spodbuditi mlade k udeležbi na volitvah.   Ideja kampanje je, da se poveže v skupnost vse, ki jim je mar za EU in poskušajo tudi druge spodbuditi, naj oddajo svoj glas na evropskih... več »
20.06.2018
Svet Evrope je izdal publikacijo o mladih v digitaliziranem svetu, kar je tema, ki v današnjem svetu zbuja veliko zanimanja in pozornosti. Avtorji publikacije želijo vnesti nove perspektive in razumevanja pri vprašanjih, kako se mladi odzivajo na vse priložnosti, ki jih lahko ponudi digitalni prostor in kako lahko je lahko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih