Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

05.02.2016
The Missing Entrepreneurs je tretje poročilo OECD in Evropske komisije o podatkih in analizah na področju vključujočega podjetništva. Vključujoče podjetništvo združuje start-up podjetja in aktivnosti na področju samozaposlovanja, ki prispevajo k socialnemu vključevanju različnih skupin, kot so mladi, ženske, starejši,... več »
05.02.2016
Publikacija je izdana ob četrt stoletja izvajanja evropskih evropskih programov na področju mladine. V publikaciji najdete pregled evropskega sodelovanja na področju mladine iz različnih vidikov, kateri so bili glavni uspehi in možne scenarije za prihodnje, predvsem v kontekstu programa Erasmus+. Publikacijo si lahko... več »
05.02.2016
Na Dan človekovih pravic je Evropski mladinski forum objavil raziskavo o diskriminaciji in mladih v Evropi. V raziskavi je sodelovalo 495 mladih iz vse Evrope, starih med 18 in 35 let. Tema raziskave je bila, kakšna diskriminacija se pojavlja v življenjih mladih in na kakšni osnovi in v kolikšni meri se mladi zavedajo... več »
20.01.2016
Letošnji razpis GLEN vse mlade med 21. in 30. letom vabi k sodelovanju v aktivnostih globalnega učenja z izkušnjo 3-mesečne prostovoljske prakse v Indiji in Mjanmaru. Aktivnosti potekajo znotraj mreže za globalno učenje GLEN, katere namen je prispevati k boljšemu razumevanju globalne soodvisnosti, trajnostnega razvoja in... več »
20.01.2016
Evropski mladinski dogodek bo potekal na sedežu Evropskega parlamenta v Strasbourgu, od 20. do 21. maja 2016. Dogodek je edinstvena priložnost, da se sliši glas tisočih mladih Evropejcev. Med dogodkom bodo mladi izmenjali ideje in perspektive o z mladimi povezanimi temami, razvijali inovativne rešitve za rešitev ključnih... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih