Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

20.06.2018
Svet Evrope je izdal publikacijo o mladih v digitaliziranem svetu, kar je tema, ki v današnjem svetu zbuja veliko zanimanja in pozornosti. Avtorji publikacije želijo vnesti nove perspektive in razumevanja pri vprašanjih, kako se mladi odzivajo na vse priložnosti, ki jih lahko ponudi digitalni prostor in kako lahko je lahko... več »
20.06.2018
Evropska komisija je v okviru pobude »Music Moves Europe« objavila prvi razpis v paketu ukrepov za glasbeni sektor, in sicer razpis za podporo pilotnih programov usposabljanja za mlade strokovnjake v glasbi. Splošni cilj razpisa je podpreti do 10 inovativnih in dolgoročnih pilotnih programov usposabljanja za mlade... več »
20.06.2018
Evropska komisija je leta 2018 prvič uvedla evropsko nagrado za trajnostni razvoj, s katero daje evropskim državljanom, podjetjem in organizacijam priznanje za njihova prizadevanja in ustvarjalnost. Nagrada je namenjena uveljavljanju zglednih primerov pobud, ki cilje trajnostnega razvoja uspešno spreminjajo v konkretne... več »
19.06.2018
Nova kampanja Evropske komisije, namenjena ozaveščanju mladih o koristih in prednostih, ki jih prinaša Evropska unija. Preko petih kratkih filmov kampanja prikazuje, na kakšen način Evropska unija prinaša spremembe v življenja državljanov, kako jim pomaga pri uresničevanju njihovih ambicij in doseganja ciljev. Kampanja... več »
13.06.2018
Mladi filmski ustvarjalci so vabljeni, da se pridružijo natečaju in pokažejo svoj talent na festival kratkega filma in animacij Encounters, ki bo potekal od 25. do 30. septembra 2018. Udeleženci bodo imeli možnost dobiti glavno nagrado v višini 2500£, izpostavljenost v industriji in druge ekskluzivne nagrade. Kratki filmi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih