Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

14.05.2019
Pred volitvami v Evropski parlament lahko še preverite svoje znanje o EU in volitvah v Evropski parlament! Objavljena sta dva nova kviza: #EUinmyregion 2019, v katerem lahko sodelujete do 31. avgusta in kviz "TEST your EU knowledge", v katerem si lahko izberete stopnjo - začetniško ali napredno. Vabljeni k... več »
13.05.2019
Youth4Regions je program Evropske komisije, ki pomaga študentom novinarstva in mladim novinarjem, da ugotovijo, kaj EU dela v njihovi regiji. Ponuja priložnost mentorstva uveljavljenih novinarjev iz vaše države in delo s priznanimi novinarji v okviru tedna EU regij. K prijavi ste vabljeni novinarji, stari od 18 do 30 let,... več »
13.05.2019
Nagrade GENE – Global Education Network Europe so namenjene prepoznavanju inovacij v globalnem izobraževanju preko že tretjega podeljevanja nagrad za globalno izobraževanje. Letošnje nagrade se osredotočajo na nove ideje za pobude globalnega izobraževanja, ki fasilitirajo transformativno učenje in odpirajo oči o realnostih... več »
30.04.2019
Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem zaprli svoja vrata. Na voljo vam bomo spet v ponedeljek, 6. maja 2019. Vabimo vas, da v vmesnem času informacije in odgovore na svoja morebitna vprašanja poiščete na naši spletni strani, in vam želimo prijetne praznike. Praznični namig: 8. maja 2019 v Ljubljani organiziramo... več »
25.04.2019
Rad/a potuješ v zanimive kraje? Bi se rad/a srečal/a z zanimivimi ljudmi in poročala o njihovih zgodbah? Bodi eden izmed 20 obrazov, ki bodo potovali k srcem ljudi! V okviru pobude Faces2Hearts bo izbranih 10 mladih vlogerjev, 10 iz držav članic EU in po eden iz naslednjih držav: Argentine, Butana, Zelenortskih otokov,... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih