Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

23.05.2018
Leta 2015 je partnerstvo Evropske komisije in Sveta Evrope na področju mladine začelo razvijati Quality Framework for Learning Mobility na področju mladine, katerega namen je ponuditi nasvete organizatorjem aktivnosti učnih mobilnosti, še posebej tistim, ki tovrstne aktivnosti organizirajo prvič.  V tem okviru... več »
10.05.2018
V Franciji vsako leto potekajo prostovoljski tabori, namenjeni ohranjanju narave in kulturne dediščine, velika izbira delovnih taborov je na voljo tudi za poletje 2018. Delovni tabori so namenjeni mladim. Na voljo so tudi druge aktivnosti, kot so usposabljanja, kampusi in animacije.Več informacij o priložnostih... več »
10.05.2018
Zavod v letu 2018 nadaljuje z izvajanjem Nacionalne sheme mobilnosti v sklopu projekta »Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile – EURES«, ki sodi v okvir Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike. V drugi polovici leta 2018 bo od 10 do 12 mladih od 18. do 35. leta, ki... več »
03.05.2018
Mladinski svet Slovenije (MSS), krovno združenje nacionalnih mladinskih organizacij, v sklopu kampanje Partycipiraj razpisuje natečaj za najboljši slogan na temo spodbujanja aktivnega državljanstva in politične participacije. Slogan bo natisnjen na majice Mladinskega sveta Slovenije, zmagovalec pa bo dobil bogato nagrado!... več »
18.04.2018
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske komisije je marca objavilo T-Kit 4, izobraževalni priročnik za mladinske delavce in trenerje na temo medkulturnega učenja. Namenjen je boljšemu razumevanju, kaj je medkulturno učenje in kako ga lahko čimbolje izvajajo načrtovanje, izvedbo in evalvacijo izobraževalnih aktivnosti za... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih