Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

30.08.2016
S fotografijo ali video posnetkom pokaži svetu svojo odločitev, da boš aktiven (#BeActive) v svojem življenju! V okviru evropskega tedna športa, ki se bo uradno začel 10. septembra 2016 po vsej Evropi, Evropska komisija organizira fotografski in video natečaj #BeActive. Kako sodelovati v izzivu? - Prijavi se na izziv; -... več »
30.08.2016
Evropski parlament je objavil nove statistične podatke o različnih vidikih življenj mladih. Med 9. in 25. aprilom 2016, je Eurobarometer izvedel raziskavo med 10.294 mladimi v 28 državah članicah. Cilj raziskave je bil, med drugimi, pokriti področja, identificirana v Strategiji za mlade. Eurobarometrova raziskava je... več »
09.08.2016
Prihod beguncev predstavlja enega izmed večjih izzivov, s katerimi se srečuje Evropa. Čeprav so nastanitev, prehrana in izobraževanje prioriteta, tudi šport in fizična aktivnost igrata pomembno vlogo pri integraciji in dobrobiti beguncev. Razpis je namenjen spodbujanju širokega dostopa do športa in fizičnih aktivnosti za... več »
02.08.2016
V poročilu je na voljo pregled participacije mladih v gospodarskem, političnem in skupnostnem življenju. Poleg informacij o politični, gospodarski in skupnosti vključenosti mladih, so v poročilu zbrani prispevki strokovnjakov, ki ponujajo širši pogled na vključenost mladih. Ob branju poročila si lahko zastavite vprašanja... več »
02.08.2016
Program Evropske komisije združuje prostovoljce in organizacije iz različnih držav in ponuja praktično podporo humanitarnim projektom ter prispeva h krepitvi lokalnih kapacitet in odpornosti skupnosti, ki so jih prizadele naravne katastrofe. Program EU Aid Volunteers ponuja: - priložnosti za evropske prostovoljce, da... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih