Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.01.2020
Vabimo vas na enodnevni dogodek »Mladinsko delo z begunci in migranti v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, ki bo potekal v torek, 11. februarja 2020 v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja v Ljubljani. Namen dogodka je: • predstavitev že izvedenih projektov, ki so v aktivnosti... več »
15.01.2020
SALTO Participation & Information išče projekte na temo participacije mladih, medijske in informacijske pismenosti in komuniciranja. S prijavo vaših navdihujočih projektov lahko navdušite druge in si pridobite zanimive nagrade zase in za vašo ekipo! Namen zgodb je prepoznavanje dela organizacij, ponuditi navdih mladim,... več »
23.12.2019
Želimo vam mirne in lepe praznike ter vesel božič in srečno novo leto 2020!Hkrati vas obveščamo, da bo Movit zaprt do 6. januarja 2020! Se vidimo v novem letu s svežim zagonom, novimi idejami in uspešnimi projekti! več »
23.12.2019
Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo je objavila centraliziran razpis Erasmus+ »Capacity building in the field of youth«. Za financiranje v okviru programa Erasmus+ se lahko prijavi kateri koli javni ali zasebni subjekt, ki je dejaven na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in... več »
19.12.2019
Mladi med 18 in 31 let so vabljeni k sodelovanju v natečaju Evropske solidarnostne enote z naslovom »Magičen trenutek zaključka mojega leta Evropske solidarnostne enote«, v katerem boste predstavili svojo izkušnjo, ki ste jo doživeli v okviru tega programa. Rok za sodelovanje je 31. december 2019! Več informacij je na... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih