Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

31.01.2020
V publikaciji »youth work education in Finland« boste izvedeli vse o sistemu izobraževanja mladinskih delavcev na in širšo perspektivo izobraževalnega sistema. Poglavja knjige so namenjeno praksi izobraževanja mladinskega dela, umeščenosti v izobraževalni sistem in zagotavljajo kakovost mladinskega dela. Publikacijo... več »
31.01.2020
Publikacija The Missing Entrepreneurs raziskuje, kako javne politike na nacionalni, regionalni in lokalni ravni spodbujajo ustvarjanje novih delovnih mest, gospodarsko rast, samozaposlovanje in socialno vključevanje za osebe, ki so manj zastopane na področju podjetništva. Prikazuje, da obstaja velik potencial pri... več »
31.01.2020
Knjiga je sestavljena iz treh delov: prvi del raziskuje razvoj transnacionalnih mladinskih organizacij in gibanj v zadnjih 100 letih, drugi del predstavlja zgodovino mladinskega dela v dveh državah, v tretjem delu pa so naslovljeni izzivi in refleksije, ki so se pojavile v desetih letih izvajanja projekta »Zgodovina... več »
31.01.2020
Svet Evrope je 23. januarja 2020 predstavil Novo strategijo za mladino 2030. Strategija ponuja smernice za oblikovanje politik in širok politični okvir za obdobje 2020 do 2030, ki bo implementiran v naslenjih petih dvoletnih obdobjih programa »Youth for Democracy«. Poleg strategije je na voljo tudi spremljajoči dokument, v... več »
18.12.2019
Ob zaključku triletnega projekta nacionalnih agencij programa Erasmus+: Mladi v akciji Aware and Active smo posneli serijo štirih podcastov, ki naslavljajo teme projekta iz različnih perspektiv, in sicer: - medijsko poročanje o beguncih; - politična participacija mladih; - o projektu Aware and Active; - mladinske izmenjave... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih