Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

07.10.2015
Na evropski mladinski konferenci, ki je potekala v Luksemburgu od 20. do 24. septembra, so predstavniki mladih skupaj s predstavniki iz držav članic razpravljali o osmih priporočilih na področju participacije mladih. Na konferenci so bili upoštevani tudi predlogi, ki so bili pred tem podani s strani 40.000 mladih... več »
07.10.2015
Evropska komisija je objavila Poročilo o mladih 2015, ki daje celotno sliko o situaciji mladih v Evropi, in kako so to situacijo naslavljali odločevalci v obdobju 2013-2015. Mladi so najbolj izobražena generacija Glede na poročilo, se v EU število osipnikov zmanjšuje. Še vedno je potrebnega veliko dela: 8,7 milijonov... več »
07.10.2015
Pred Mednarodnim dnem pripravnikov, ki poteka 10. novembra, je Evropski mladinski forum objavil raziskavo o izkušnjah pripravnikov. Pripravništva so lahko korak pri prehodu iz izobraževanja na trg dela, vendar pripravniki pogosto nimajo dobre izkušnje. Med 4,5 milijoni mladih, ki vsako leta opravljajo pripravništva, jih... več »
07.10.2015
Poročilo Eurofounda raziskuje trg dela in socialne perspektive mladih ter ponuja poglobljeno analizo implementacije Jamstva za mlade in preverja politike za socialno vključevanje in participacijo v nekaj državah članicah. Ponuja tudi priporočila, kako izboljšati raven socialnega vključevanja mladih v Evropski uniji. Več... več »
15.09.2015
Evropski parlament vabi vse nadarjene prebivalce EU, stare 18 let in več, da se pridružijo fotografskemu natečaju, ki vsak mesec poteka pod drugo temo. Zadnja tema je "demografija in migracije. Sodelujete lahko tako, da do 30. septembra pošljete svojo fotografijo in prijavnico na naslednji elektronski naslov:... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih