Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

10.10.2018
Publikacija predstavlja praktično orodje za mladinsko delo na temo vključevanja in participacije z mladimi begunci na lokalni ravni. Osredotoča se na participacijo in vključevanje kot ključne dimenzije pri gradnji vključujočih družb ter hkrati ustvarjanja okolja, ki mladim beguncem omogoča, da postanejo polnopravni akterji... več »
10.10.2018
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske komisije je objavilo priročnik na temo, kako v okoljih neformalnega učenja mladim predstaviti temo trajnosti, v prvi vrsti namenjen mladinskim delavcem in trenerjem. Priročnik vključuje informacije o temah, povezanih s trajnostjo in izobraževalnimi aktivnostmi, ki bodo mlade povezali z... več »
10.10.2018
Evropski parlament vabi vse državljane, stare 18 let, ki živijo v eni izmed držav EU k sodelovanju na natečaju. Na Facebook zidu Evropskega parlamenta naj objavijo kratek video, dolg največ eno minuto, v katerem delijo trenutek svojega življenja, ko so čutili vpliv EU in ko so se zares počutili Evropejce, uporabiti pa... več »
02.10.2018
Na natečaj se lahko prijaviš z videom v dolžini do 90 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada.Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s... več »
01.10.2018
Evropski parlament želi pred volitvami v Evropski parlament, ki bodo potekale prihodnje leto, s kampanjo »Tokrat grem volit« spodbuditi mlade k udeležbi na volitvah. Ideja kampanje je povezati v skupnost vse, ki jim je mar za EU in poskušajo tudi druge spodbuditi, naj oddajo svoj glas na evropskih volitvah naslednje leto.... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih