Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

20.03.2017
Evropska mladinska konferenca je osrednji dogodek vsakega predsedovanja EU. Na vsaki mladinski konferenci so zberejo odločevalci, mladi in relevantni deležniki, z namenom razprave o razvoju in implementaciji mladinske politike. Mladi dobijo priložnost informirati odločevalce o temah, ki vplivajo na njihova življenja.... več »
20.03.2017
Evropski mladinski forum je oblikoval spletno orodje, namenjeno mladinskim organizacijam in mladim, s katerim si lahko pomagajo pri oceni mladinske politike v njihovih kontekstih; na nacionalni, regionalni, lokalni ali evropski ravni. Orodje je dostopno tukaj.  več »
20.03.2017
Mladinski svet Slovenije (MSS) letos že petnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto 2016.Natečaj znova poteka pod častnim... več »
28.02.2017
Univerza na Primorskem je pridobila nov projekt v okviru programa COSME-Erasmus za mlade podjetnike in ponuja bodočim in mladim slovenskim podjetnikom nove priložnosti za Erasmus usposabljanja pri izkušenih podjetnikih v tujini.Projekt se je začel s 1. februarjem 2017 in bo trajal do 31. januarja 2021. V tem času želi... več »
28.02.2017
Pred 60 leti so v Rimu položili temelje za Unijo, kakršno poznamo danes, in za najdaljše obdobje miru v pisni zgodovini Evrope. Zgradili smo Unijo, ki uveljavlja spoštovanje človekovega dostojanstva, svobodo, demokracijo in solidarnost med evropskimi državami in narodi. Rimska pogodba je vzpostavila skupni trg, ki omogoča... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih