Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

11.12.2017
Erasmus+ je eden izmed najuspešnejših in najbolj prepoznavnih programov Evropske unije. Program podpira države članice pri modernizaciji in izboljševanju sistemov izobraževanja in usposabljanja, politik na področju mladine in športa, ter krepi spretnosti mladih na področjih rasti, zaposlovanja, konkurenčnosti, inovacij in... več »
11.12.2017
Luc Van den Brande, posebni svetovalec na področju dialoga z državljani, je pripravil poročilo na temo krepljenja vezi med Evropsko unijo in njenimi državljani. Poročilo je rezultat srečanj s strokovnjaki na področju političnega komuniciranja in Evropskih zadev, kot tudi bilateralnih intervjujev s posamezniki in... več »
05.12.2017
Ob zaključku praznovanja 30. obletnice programa Erasmus, ki je 30. novembra potekala v Bruslju, so predstavili tudi deklaracijo generacije Erasmus+ v kateri je 30 priporočil za oblikovanje programa po letu 2020. Priporočila so zbrana v 6 sklopov: - obvladovanje družbenih izzivov; - premoščanje vrzeli v znanju in veščinah z... več »
05.12.2017
Digitalno mladinsko delo je zelo aktualna tema, izpostavljena tudi na letošnjem Nacionalnega posvetu mladinskega sektorja 2017. Finci veljajo za pionirje na tem področju. To pa nam do sedaj ni kaj dosti pomagalo, saj večina izmed nas ne razume finsko, materialov v angleškem jeziku pa je bilo relativno malo. Ta izziv so... več »
04.12.2017
Od leta 2008 Evropski parlament in Fundacija za mednarodno nagrado Karla Velikega iz Aachna vsako leto vabita mlade iz vseh držav članic EU, naj predložijo projekte, ki jih vodijo mladi za mlade in ki kažejo na dejavno udeležbo v razvoju Evrope.  Mladi med 16. in 30. letom iz katerekoli države članice EU lahko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih