Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

09.08.2016
Prihod beguncev predstavlja enega izmed večjih izzivov, s katerimi se srečuje Evropa. Čeprav so nastanitev, prehrana in izobraževanje prioriteta, tudi šport in fizična aktivnost igrata pomembno vlogo pri integraciji in dobrobiti beguncev. Razpis je namenjen spodbujanju širokega dostopa do športa in fizičnih aktivnosti za... več »
02.08.2016
V poročilu je na voljo pregled participacije mladih v gospodarskem, političnem in skupnostnem življenju. Poleg informacij o politični, gospodarski in skupnosti vključenosti mladih, so v poročilu zbrani prispevki strokovnjakov, ki ponujajo širši pogled na vključenost mladih. Ob branju poročila si lahko zastavite vprašanja... več »
02.08.2016
Program Evropske komisije združuje prostovoljce in organizacije iz različnih držav in ponuja praktično podporo humanitarnim projektom ter prispeva h krepitvi lokalnih kapacitet in odpornosti skupnosti, ki so jih prizadele naravne katastrofe. Program EU Aid Volunteers ponuja: - priložnosti za evropske prostovoljce, da... več »
26.07.2016
Evropska komisija je na Evropskem mladinskem portalu objavila novo podstran, namenjeno mladim, ki prihajajo iz držav Zahodnega Balkana: Albanije, Bosne in Hercegovine, Kosova, Črne gore in Srbije: https://europa.eu/youth/western-balkans_en Na podstrani lahko mladi iz teh držav poiščejo informacije o delu,... več »
25.07.2016
Shining Stars of Europe je video natečaj, ki vabi mlade iz vse Evrope k sodelovanju ter da izrazijo svoje ideje za prihodnost v kratkem video posnetku, ne daljšem od dveh minut. Vsako leto je vodilna druga tema, letošnje leto naj prispevki odražajo slogan “Show us your way to connect with your peers, the environment, or... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih