Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

12.09.2018
Evropski poslanci so na rednem septembrskem zasedanju potrdili pravno podlago programa Evropska solidarnostna enota (ESE), ki so jo pred poletnimi počitnicami uskladili Evropska komisija, Svet EU in Evropski parlament. S tem je zaključen proces oblikovanja samostojnega programa ESE in sprememb program Erasmus+ na področju... več »
11.09.2018
Po vsej Evropi se 800 milijonov Evropejcev, ki živijo v 47 državah članicah Sveta Evrope, spodbuja k učenju več jezikov v katerikoli starosti, v šoli ali izven nje. Svet Evrope po celi Evropi spodbuja večjezičnost v prepričanju, da jezikovna raznolikost predstavlja pomembno orodje za doseganje boljšega medkulturnega... več »
11.09.2018
Raziskovalci na kateremkoli področju družboslovja so v okviru projekta vabljeni, da oddajo raziskovalne projekte, v katerih bodo uporabili evropske vire z namenom raziskovanja prve svetovne vojne. Prijavitelji morajo imeti zanimanje za kulturno dediščino, projekte pa morajo gostiti institucije (univerze, raziskovalni... več »
11.09.2018
Natečaj poteka v okviru kampanje “EUandME”, katere namen je pokazati, kako evropske pobude in zakonodaja omogočajo mladim doseči njihove cilje: od usposabljanja do potovanja, brskanje po spletu ali varstva okolja. Filmarji, stari med 18 in 35 let iz 28 držav članic EU so vabljeni, da oddajo idejo za kratek film, ki bo... več »
03.09.2018
Od 2. do 4. septembra 2018 je v okviru procesa strukturiranega dialoga na Dunaju potekala Evropska mladinska konferenca. Ob koncu osemnajstmesečnega cilja so udeleženci razvijali metode za implementacijo in razširjanje Evropskih ciljev mladih, ki so bili definirani na prejšnji Evropski mladinski konferenci v Sofiji... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih