Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

28.09.2016
Kaj si želiš v prihodnosti? Kako lahko to najbolje dosežeš? Vzemi svojo kamero in ustvarjalno predstavi svojo vizijo v dokumentarnem videu. YouthMetre išče video posnetke, ki dokumentirajo implementacijo Evropske mladinske strategije in njenih ciljev na nacionalni in lokalni ravni. Če si star 18 let ali več, lahko... več »
28.09.2016
S tem ko učna mobilnost čedalje bolj postaja pedagoško orodje tako v formalnem kot v neformalnem kontekstu, postaja vprašanje kakovosti čedalje pomembnejše. S pooblastilom Usmerjevalne skupine evropske platforme o učni mobilnosti, je skupina v okviru Partnerstva Sveta Evrope in Evropske komisije na področju mladine... več »
21.09.2016
Evropska komisija išče tvoje poglede na to, kako razviti instrument Single Digital Gateway, ki bo zagotovil uporabnikom prijazen dostop do informacij, elektronskih postopkov in storitev za nasvete po vsej Evropi. Če želiš potovati, živeti, delati ali študirati v drugi evropski državi, se moraš najprej pozanimati o... več »
21.09.2016
Te zanimajo skrivnosti znanosti? Pridruži se Evropski noči raziskovalcev, ki poteka vsako leto zadnji petek v septembru v več kot 250 mestih v Evropi. Doživi drugačen petkov večer s svojo družino in prijatelji in razišči, kako je lahko znanost fascinantna. Zanimive učne aktivnosti vključujejo vodene ture po raziskovalnih... več »
21.09.2016
Evropski dan jezikov je priložnost, da praznujemo raznolikost jezikov, ki se jih govori po vsem svetu, spodbujamo učenje jezikov in se večjezično zabavamo! Po uspešnem letu jezikov, je Svet Evope postavil datum Dneva jezikov 26. septembra, ki ga praznujemo vsako leto. Na ta dan je po Evropi organiziranih mnogo aktivnosti... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih