Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

08.11.2019
Objavljena je druga raziskava Eurodeska, ki prikazuje trende in preference, kako mladi iščejo, delijo in razumejo informiranje mladih o mobilnostnih priložnostih. Poročilo se osredotoča na razumevanje potreb mladih in identifikacijo deležnikov na področju učne mobilnosti, z namenom boljšega vzpostavljanja stika z mladimi.... več »
30.10.2019
Za en dan lahko mladi postanejo člani evropskega parlamenta in iz prve roke izkusijo kako vse deluje, in sicer skozi shemo Euroscola. Euroscola učencem v starosti od 16 do 18 let omogoča možnost, da en dan preživijo kot člani Evropskega parlamenta v Strasbourgu. Lahko boš sodelujejo v razpravah o evropskih vprašanjih na... več »
30.10.2019
Kaj se dogaja v evropski politiki? Kako odločitve EU vplivajo na Evropo in preostali svet? Obstajajo strokovne spletne revije, tudi nekatere mladih novinarjev, v katerih se lahko mladi pozanimajo o evropskih razpravah iin v njih tudi sodelujejo. Predstavljamo vam nekatere izmed njih: The European StingThe European Sting je... več »
14.10.2019
Urad Republike Slovenije za mladino je na svoji spletni strani objavil Javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj v mladinskem sektorju za leto 2019. Državno priznanje je najvišje priznanje Republike Slovenije v mladinskem sektorju, s katerim se krepi prepoznavnost pomena... več »
09.10.2019
Ob zaključku projekta Becoming part of Europe vas vabimo na dvodnevno usposabljanje za mladinske delavce in trenerje, ki se pri svojem delu srečujete z migranti, uporabno pa je tudi za druge, ki se srečujete z ranljivimi skupinami. Na usposabljanje so vabljeni tudi mladi migranti, ki se vključujejo v aktivnosti mladinskega... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih