Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Načrtovani dogodki so na seznamu na desni.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

07.07.2015
Evropski parlament v sodelovanju z organizacijo European Youth Press prireja Evropske mladinske medijske dneve, ki bodo potekali od 20. do 22. oktobra v Bruslju. Letošnja prednostna tema je medijska svoboda.Udeleženci bodo sodelovali na medijskih delavnicah, političnih razpravah, medijski produkciji in neprecenljivih... več »
01.07.2015
Na usposabljanju bodo mladinski delavci pridobili kompetence za izvajanje aktivnosti, preko katerih bodo spodbujali participacijo mladih pri oblikovanju politik v urbanih okoljih. Rok za prijavo je 7. julij 2015!  Razpis in prijavni postopek več »
01.07.2015
Inovativni študenti in mladi, stari manj kot 30, so vabljeni, da prijavijo projekte, ki naslavljajo eno izmed naslednjih šestih kategorij: - zdravo življenje: hrana, zdravje - pametno učenje: izobraževanje, e-spretnosti, znanost - povezovanje kultur: umetnost, igre, raznolikost - zeleno: trajnostna energija, mobilnost,... več »
30.06.2015
Evropska okoljska agencija je objavila fotografski natečaj “Picture2050 – Living well, within the limits of our planet”, na katerega vabi vse, ki bi radi delili svoje poglede in opažanja o evropskem okolju. Udeleženci morajo biti stari 18 let ali več in državljani članic Evropske okoljske agencije ali držav Zahodnega... več »
16.06.2015
V okviru prvega Evropskega tedna športa, ki bo potekal od 7. do 13. septembra 2015 po vsej Evropi, je Evropska komisija objavila foto in video natečaj #MyWeek #BeActive. Prijavitelji, ki želijo sodelovati, naj: - se prijavijo na izziv, - izberejo teden med 15. junijem in 14. avgustom, v katerem na sprejmejo izziv ter se v... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih