Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

Vabilo: Povejte svoje mnenje o tem, kaj naj Evropski parlament stori za mlade!
15.01.2019
Kako lahko Evropski parlament bolje sodeluje z mladinskimi organizacijami? Kako lahko Evropski parlament bolje komunicira z mladimi? Kaj vi in ​​javnost, ki jo predstavljate, potrebujete in želite od Evropskega parlamenta? Povejte svoje mnenje o tem, kaj naj Evropski parlament stori za mlade in izkoristite priložnost... več »
Razpis za jesenski ciklus pripravništva na Evropski komisiji
15.01.2019
Program pripravništva Evropske komisije je namenjen univerzitetnim diplomantom. Pripravništvo je možno na različnih področjih in omogoča podrobnejše spoznavanje delovanja institucij EU. Delovne naloge so odvisne od tega, kateri službi pripada delovno mesto. Pripravnike pogosto iščejo na področju konkurenčne zakonodaje,... več »
Razpis: Pripravništvo za mladi strokovnjake v delegacijah EU po svetu
15.01.2019
Evropska služba za zunanje delovanje in Evropska komisija sta vzpostavili program pripravništva, ki daje priložnost visokokvalificiranim mladim strokovnjakom iz držav članic EU, da delajo v delegacijah EU po vsem svetu. Cilj programa je omogočiti mladim, da iz prve roke pridobijo izkušnje pri delu delegacij in poglobljeno... več »
Razpis za mladinsko nagrado Karla Velikega 2019
15.01.2019
Evropski parlament in Fundacija za mednarodno nagrado Karla Velikega iz Aachna vsako leto podelita evropsko mladinsko nagrado Karla Velikega za projekte, ki jih izvajajo mladi med 16. in 30. letom. Najbolje uvrščeni projekti so zgled mladim v Evropi in praktičen primer Evropejcev, ki živijo kot ena skupnost. Projekti iz... več »
Publikacija: Evropska unija - Kaj je in kaj dela
15.01.2019
Ta publikacija predstavlja Evropsko unijo (EU) in njene dejavnosti. V prvem poglavju je Evropska unija na kratko predstavljena. V drugem, z naslovom "Kaj dela Evropska unija" je opisano, kaj počne na 35 različnih področjih, da bi izboljšala življenje prebivalcev Evrope in drugih držav. V tretjem poglavju z... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih