Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.06.2019
Preko fasilitiranih spletnih dialogov, se bodo udeleženci udeležili konstruktivnih razprav z vrstniki iz različnih kultur in držav o posameznih temah skupnega zanimanja. Social Circles ponuja mladim iz Evrope in Južnega Mediterana priložnost izkoristiti kratko, vendar pomembno izkušnjo virtualne izmenjave. Aktivnost poteka... več »
11.06.2019
Evalvacija je namenjena ovrednotenju učinkovitosti, relevantnosti in dodane vrednoste aktivnosti, usmerjenih v zaposlovanje mladih, financiranih s strani pobude za zaposlovanje mladih in drugih relevantnih ukrepov v okviru Evropskega socialnega sklada v obdobju 2014-2018. Naslovila bo tudi komplementarnost in povezave z... več »
11.06.2019
3. junija je bil v sklopu pilotnega projekta Evropske komisije i-Portunus objavljen drugi od treh razpisov za financiranje mednarodne mobilnosti umetnikov. Projekt naj bi s proračunom v višini 1 milijona evrov omogočil do 500 umetnikom, da preživijo od 15 do 85 dni na tujem ter vzpostavijo ali utrdijo medsebojno... več »
11.06.2019
Odločitev za izkušnjo v tujini se pogosto zdi kot velik izziv, sodelovanje pri projektu in življenje v tujini, pa še toliko bolj! Kakorkoli, po prvem koraku se zdi vse mnogo bolj enostavno. Si pripravljen/a na izkušnjo, ki ti bo spremenil/a življenje? Eurodesk Brussels Link je zbral zgodbe mladih, ki predstavljajo, kako... več »
27.05.2019
Izvajalska agencija za mala in srednja podjetja je v okviru programa za konkurenčnost podjetij ter mala in srednja podjetja (COSME) objavila javni razpis, namenjen sofinanciranju posredniških organizacij, ki bodo izvajale program Erasmus for Young Entrepreneurs na lokalni ravni. V tem razpisu za zbiranje predlogov lahko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih