Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

27.11.2019
S prvim razpisom sklada želi CNVOS omogočiti nevladnemu sktorju odločno in kreativno naslavljanje aktualnih družbenih problemov in razviti trdna evropska civilnodružbena partnerstva.S projekti sklada ACF želijo pogumno stopiti izven okvirjev znanega, se inovativno lotiti perečih problemov in ustvariti nove dobre zgodbe,... več »
26.11.2019
Evropski mladinski forum objavlja razpis za Evropsko prestolnico mladih 2023. Mesto, ki se eno leto ponaša s tem naslovom, ima priložnost pokazati svoje inovativne ideje, projekte in aktivnosti, namenjene dati glas mladim in v življenje mesta prinesti novo perspektivo mladih. Naziv se podeljuje že petnajsto leto... več »
13.11.2019
Do četrtka, 28. novembra 2019 do 12. ure (po srednjeevropskem času) je odprt nov krog za prijave za potovanje z vlakom po Evropi Discover EU. Na tej strani se lahko preko gumba „Prijava“ poteguješ za brezplačne vozovnice. Da bi bil/a upravičen/a do prijave, moraš biti rojen/a med vključno 1. januarjem 2001 in vključno 31.... več »
08.11.2019
Objavljena je druga raziskava Eurodeska, ki prikazuje trende in preference, kako mladi iščejo, delijo in razumejo informiranje mladih o mobilnostnih priložnostih. Poročilo se osredotoča na razumevanje potreb mladih in identifikacijo deležnikov na področju učne mobilnosti, z namenom boljšega vzpostavljanja stika z mladimi.... več »
30.10.2019
Za en dan lahko mladi postanejo člani evropskega parlamenta in iz prve roke izkusijo kako vse deluje, in sicer skozi shemo Euroscola. Euroscola učencem v starosti od 16 do 18 let omogoča možnost, da en dan preživijo kot člani Evropskega parlamenta v Strasbourgu. Lahko boš sodelujejo v razpravah o evropskih vprašanjih na... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih