Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

13.05.2020
Evropska komisija je objavila razpis v okviru programa Erasmus+ z naslovom European Youth Together. Ta pobuda, predvidoma v obsegu 5 milijonov evrov. bo podpirala evropske mladinski mreže na lokalnih ravneh. Pobud je nastala kot odziv na krizo koronavirusa, v kateri so mnogi mladi ostali izolirani od svojih vrstnikov in... več »
12.05.2020
V celotnem času krize virtualne izmenjave Erasmus+ še naprej ponujajo mladim, izobraževalcem in mladinskim delavcem prostor za relevantno medkulturno izmenjavo. Ponujajo prostore za spletni dialog, gradnjo mostov med skupnostmi in državami, vzdrževanje človeške povezanosti v času socialne distance in konkreten in... več »
06.05.2020
Evropski mladinski projekt, EYE, ki bi moral letos potekati v Evropskem parlamentu v Strasbourgu konec maja, je bil preložen zaradi pandemije bolezni Covid-19, zaradi česar so objavili posebno različico dogodka na spletu. Ž Vabijo strokovnjake_inje, aktiviste_ke in odločevalce_ke, da se jim pridružite v spletnem pogovoru,... več »
05.05.2020
Predstavnike mladinskega sektorja in druge zainteresirane deležnike vabimo na predstavitev Evropske strategije za mlade 2019-2027, ki bo potekal predvidoma 22. junija 2020 v hotelu Lev v Ljubljani.Situacijo glede korona virusa podrobno spremljamo. Aktivnost bo izvedena skladno z ustreznimi varnostnimi prilagoditvami in... več »
23.04.2020
7. cikel Dialoga mladih se je končal z Evropsko mladinsko konferenco, ki je potekala v Zagrebu od 9. do 11. marca 2020. Splošna tema 7. cikla je bila »Ustvarjanje priložnosti za vse«, na katerem je sodelovalo okoli 56.000 mladih iz vse Evrope in prispevalo svoj glas skozi različne aktivnosti, fokusne skupine, delavnice in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih