Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

26.07.2016
Evropska komisija je na Evropskem mladinskem portalu objavila novo podstran, namenjeno mladim, ki prihajajo iz držav Zahodnega Balkana: Albanije, Bosne in Hercegovine, Kosova, Črne gore in Srbije: https://europa.eu/youth/western-balkans_en Na podstrani lahko mladi iz teh držav poiščejo informacije o delu,... več »
25.07.2016
Shining Stars of Europe je video natečaj, ki vabi mlade iz vse Evrope k sodelovanju ter da izrazijo svoje ideje za prihodnost v kratkem video posnetku, ne daljšem od dveh minut. Vsako leto je vodilna druga tema, letošnje leto naj prispevki odražajo slogan “Show us your way to connect with your peers, the environment, or... več »
25.07.2016
Francoska nacionalna agencija programa Erasmus +, področje mladine in športa, organizira video natečaj o evropski prostovoljni službi in državljanstvu mladih. Letošnje letu natečaj poteka v duhu 20. obletnice evropske prostovoljne službe in vključevanja evropskih mladih. K sodelovanju na natečaju, ki poteka že četrto leto,... več »
07.07.2016
Evropska komisija organizira kampanjo, v okviru katere imajo mladi priložnost, da Evropskemu komisarju za mladino predajo predloge, kako olajšati mladim vključevanje v prostovoljne in druge aktivnosti v svojih skupnostih. Ideje mladih bodo uporabljene pri oblikovanju politik na evropski in nacionalni ravni. Njegove... več »
07.07.2016
V okviru Ljubljanske mreže info točk – L`MIT je izšel nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana. Zemljevid je brezplačen in ponuja nekomercialne informacije, saj so za njegovo vsebino in podobo znova poskrbeli mladi iz lokalnega okolja. Simpatični zemljevid prestolnice skozi aktualne informacije in priporočila... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih