Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Načrtovani dogodki so na seznamu na desni.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

01.07.2015
Na usposabljanju bodo mladinski delavci pridobili kompetence za izvajanje aktivnosti, preko katerih bodo spodbujali participacijo mladih pri oblikovanju politik v urbanih okoljih. Rok za prijavo je 7. julij 2015!  Razpis in prijavni postopek več »
01.07.2015
Inovativni študenti in mladi, stari manj kot 30, so vabljeni, da prijavijo projekte, ki naslavljajo eno izmed naslednjih šestih kategorij: - zdravo življenje: hrana, zdravje - pametno učenje: izobraževanje, e-spretnosti, znanost - povezovanje kultur: umetnost, igre, raznolikost - zeleno: trajnostna energija, mobilnost,... več »
30.06.2015
Evropska okoljska agencija je objavila fotografski natečaj “Picture2050 – Living well, within the limits of our planet”, na katerega vabi vse, ki bi radi delili svoje poglede in opažanja o evropskem okolju. Udeleženci morajo biti stari 18 let ali več in državljani članic Evropske okoljske agencije ali držav Zahodnega... več »
16.06.2015
V okviru prvega Evropskega tedna športa, ki bo potekal od 7. do 13. septembra 2015 po vsej Evropi, je Evropska komisija objavila foto in video natečaj #MyWeek #BeActive. Prijavitelji, ki želijo sodelovati, naj: - se prijavijo na izziv, - izberejo teden med 15. junijem in 14. avgustom, v katerem na sprejmejo izziv ter se v... več »
16.06.2015
Evropski parlament vabi vse nadarjene prebivalce EU, stare 18 let in več, da se pridružijo fotografskemu natečaju, ki vsak mesec poteka pod drugo temo. Za mesec junij je izbrana tema »trajnostna zelena rast, kakovostna delovna mesta«. Sodelujete lahko do nedelje, 28. junija tako da pošljete svojo fotografijo in prijavnico... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih