Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

13.11.2017
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske unije na področju mladine je izdalo publikacijo »Thinking seriously about youth work. And how to prepare people to do it«, katere namen je poiskati odgovore na vprašanja, povezana z umeščanjem mladinskega dela v različne kontekste v Evropi, predstaviti različne teorije in koncepte... več »
13.11.2017
Evropski parlament je k kontekstu Evropskega mladinskega dogodka (EYE2018) vzpostavil spletno platform European Youth Ideas. Mladi lahko na platformi predlagajo ideje za pet osrednjih tem:  - gradimo močnejšo Evropo, - življenje v turbulentnih časih, - ohranjanje našega planeta, - volitve v Evropski parlament... več »
13.11.2017
Od 24. do 26. oktobra se je 260 mladih, strokovnjakov in odločevalcev iz vse Evrope zbralo v Talinu v Estoniji, da bi razpravljali o mladinski politiki in o tem, kaj mladi iz EU potrebujejo, da bi živeli bogato, trajnostno in uspešno življenje. Namen konference je ponuditi vpogled v posvetovanje o novi Evropski strategiji... več »
13.11.2017
Štipendije so namenjene študentom z invalidnostmi, ki so vpisani v študijske programe s področij računalništva, računalniškega inženiringa, informatike, ali drugih tesno povezanih tehničnih področij na univerzah v Evropi ali Izraelu. Najboljši kandidati bodo prejeli štipendijo v višini 7000 evrov za akademsko leto... več »
13.11.2017
Nagrada je podeljena mladim Evropejcem, starim od 18 do 26 let, ki s prostovoljskim delom prispevajo k mednarodnemu razumevanju in/ali integraciji v Evropi. Nagrada v višini 5000 evrov je namenjena šestmesečnemu pripravništvu pri enem izmed evropskih poslancev ali v kateri drugi Evropski instituciji. Nagrado je možno... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih