Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

21.04.2017
Mladi, stari do 25 let iz vsega sveta so vabljeni, da oddajo kratek video, dolg največ pet minut, in ga delijo skupaj s svojimi mislimi, izkušnjami, mnenji, vprašanji in predlogi o migracijah, raznolikosti in socialnem vključevanju. Video posnetki morajo biti narejeni po januarju 2015 in biti posneti v angleščini, ali... več »
21.04.2017
Socialno angažirani in ustvarjalni podjetniki, ustanovitelji start-upov, oblikovalci, producenti, razvijalci aplikacij, novinarji in pisatelji, stari pod 33 let, so vabljeni, da oddajo svoj project v eni izmed naslednjih sedmih kategorij:- Zdravo življenje: zdravstvena vzgoja, šport, prehrana; - Pametno učenje:... več »
21.04.2017
DEEP – Linking Youth je razvil platformo, katere namen je s pomočjo socialnih medijev odločevalcem predstaviti izzive, s katerimi se srečujejo mladi Evropejci. Platforma je namenjena zbiranju komentarjev in prispevkov, objavljenih na Twitterju, blogih in v javnih skupinah na Facebooku, tako da išče po ključnih besedah.... več »
21.04.2017
Z evropskim fotografskim natečajem Moja Evropa, moje pravice skupina PES vabi ljubiteljske in poklicne fotografe, naj v objektiv ujamejo svoje razumevanje zelo aktualnega vprašanja naših temeljnih pravic. To je priložnost, da osvojite fotografsko opremo po svoji izbiri v vrednosti do 2000 EUR in tridnevni kulturni obisk... več »
13.04.2017
Eryca organizira natečaj za najboljši meme z naslovom »Check your source«, katerega namen je opozoriti na zanesljivost informacij in kritično ovrednotenje le teh. Mladi, mladinski delavci, deležniki in drugi ste vabljeni, da ustvarite meme, ki se začne s stavkom »Who told you …« in potem sporočilo, ki bi ga morali... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih