Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

19.04.2016
Evropska pisarna Eurodesk je izdala pregled leta 2015. V publikaciji najdete opise aktivnosti, ki so jih izvajali nacionalni Eurodesk partnerji na različnih področjih: spletni projekti, deljenje znanja v mreži, promocija mreže, projekti informiranja na področju mednarodne mobilnosti in evropskih politik, sodelovanje v... več »
19.04.2016
Priročnik je izdala Turška nacionalna agencija programa Erasmus+ s podporo Evropske komisije. Nastal je na podlagi izkušenj, ki so jih avtorji pridobili z izvedbo skupinskega projekta EVS z naslovom »Disabled Free Fest«. V priročniku najdete teme vključevanja mladih z invalidnostmi, intervjuje s prostovoljci z... več »
18.04.2016
Natečaj EVS European Youth Card Awards je namenjen obeležitvi dosežkov mladih v projektih evropske prostovoljne službe.  Nagrade so platforma za mlade, kjer lahko mladi delite svoje prostovoljske izkušnje z drugimi mladimi po vsej Evropi ter jih s tem spodbudite, da začnejo svojo prostovoljsko izkušnjo. Vse kar morate... več »
14.04.2016
Kam najraje odhajajo mladi prostovoljci in kaj so pridobili v okviru evropske prostovoljne službe? Vse to in še več preberite v našem najnovejšem Mladinfogramu! več »
21.03.2016
Kratko poročilo Evropske komisije je namenjeno kratkemu pregledu razvoja izobraževalnih politik v Evropski komisiji v povezavi s cilji Pariške deklaracije, katere namen je spodbujanje svobode, strpnosti in nediskriminacije. V poročilo je vključenih 28 držav članic EU, ki so podpisnice deklaracije in druge članice mreže... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih