Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

12.11.2018
Si star/a 18 let ali boš letos dopolnil/a 18 let? Zate imamo dobro novico: osvojiš lahko namreč vozovnico DiscoverEU in se z vrstniki odpraviš na potovanje po Evropi! Novi krog prijav se bo začel 29. novembra 2018.Po zelo uspešnem prvem krogu pobude DiscoverEU s pozitivnimi odzivi in navdihujočimi zgodbami mladih... več »
12.11.2018
Nagrada Altiero Spinelli za širjenje znanja o Evropi se v letu 2018 osredotoča na mlade. Tibor Navracsics, Evropski komisar za izobraževanje, mladino, kulturo in šport, je poudaril, da moramo Evropsko unijo približati mladim na navdihujoč način in nagraditi kakovostne projekte, ki povečujejo razumevanje mladih o Evropski... več »
20.10.2018
Pilotni projekt virtualne izmenjave ERASMUS+ je namenjen mladim, starim od 18 do 30 let iz evro-sredozemske regije, ki želijo sodelovati v medkulturnih spletnih debatah. Projekt nudi mladim z različnimi ozadji priložnost razvijati spretnosti, potrebnih za parlamentarne razprave in podporo pri razvoju pomembnih kompetenc,... več »
10.10.2018
Publikacija predstavlja praktično orodje za mladinsko delo na temo vključevanja in participacije z mladimi begunci na lokalni ravni. Osredotoča se na participacijo in vključevanje kot ključne dimenzije pri gradnji vključujočih družb ter hkrati ustvarjanja okolja, ki mladim beguncem omogoča, da postanejo polnopravni akterji... več »
10.10.2018
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske komisije je objavilo priročnik na temo, kako v okoljih neformalnega učenja mladim predstaviti temo trajnosti, v prvi vrsti namenjen mladinskim delavcem in trenerjem. Priročnik vključuje informacije o temah, povezanih s trajnostjo in izobraževalnimi aktivnostmi, ki bodo mlade povezali z... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih