Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

09.09.2019
Kmalu se bo začel prvi odprti spletni tečaj za Evropsko solidarnostno enoto v Evropi. To je brezplačno usposabljanje, ki omogoča vsem, ki jih zanima Evropska solidarnostna enota, da spoznajo priložnosti, ki jih ponuja program na fleksibilen in vključujoč način. Spletno usposabljanje omogoča tudi učenje preko forumov, kjer... več »
09.09.2019
Na Evropskem mladinskem portalu so objavljeni štirje novi prispevki o tem, kako se lahko vključiš v dialog EU z mladimi, ki zagotavlja, da se pri oblikovanju mladinske politike EU upoštevajo mnenja, stališča in potrebe mladih in mladinskih organizacij. Dialog podpira izvajanje strategije EU za mlade v obdobju 2019–2027, ki... več »
26.08.2019
Organizacija "Prostovoljci evropske dediščine" aktivno deluje v prostovoljstvu na področju dediščine že dobrih 20 let. Njen cilj je vzpostavljati povezavo med dediščino in prostovoljstvom, in sicer s spodbujanjem boljšega razumevanja dediščine in prostovoljstva med aktivnimi posamezniki na kateremkoli področju... več »
12.08.2019
Nagrada Evropskega ekonomsko-socialnega odbora nagrajuje izjemnost v pobudah civilne družbe. Naslov letošnje teme je »več žensk v evropski družbi in gospodarstvu«. Si vključen/a v inovativno pobude, katere namen je ozaveščanje ali boj za večjo enakost med spoloma v EU? Potem se lahko poteguješ za nagrado Evropskega... več »
09.08.2019
Področje informiranja mladih se v novi strategiji za mlade 2019-2027 pojavi na več različnih točkah. Svet Evropske unije in predstavniki vlad držav članic, ki so se sestali v Svetu pozivajo države članice in Evropsko komisijo, naj v okviru svojih pristojnosti med drugim z opiranjem na obstoječe mreže izvajajo sistematičen... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih