Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

19.04.2019
V publikaciji so opisana konkretna orodja, predvidena v Strategiji EU za mlade 2019-2027 za spodbujanje vključujoče participacije. V publikaciji avtorji iščejo opredelitve, kaj je mišljeno kot vključujoča participacija mladih in metode, s katerimi lahko podpiramo participacijo, vključno s tremi glavnimi elementi omenjene... več »
12.04.2019
17. aprila obeležujemo Evropski dan informiranja mladih! Informiranje mladih oz. mladinsko informiranje je pravica mladih do pridobivanja informacij. Tovrstno informiranje mladim omogoča lažje odločanje in doseganje želenih ciljev, izboljšuje kakovost njihovih življenj, pri njih spodbuja mobilnost, avtonomnost in družbeno... več »
10.04.2019
Pričela se je kampanja EU projekt, moj projekt 2019, ki že peto leto zapored predstavlja naše skupne dobre zgodbe. Letos se bo na več kot 100 zanimivih dogodkih predstavilo več kot 60 projektov v več kot 50 krajih v vseh slovenskih regijah. Poiščite dobre zgodbe v svojem kraju in si rezervirajte teden med 11. in 18.... več »
08.04.2019
zemi v roke telefon in posnemi 60 sekundni video v angleškem jeziku o tem, kako sodeluješ v demokratičnem življenju. Ni mišljeno, da razlagaš o tem ali voliš ali ne (lahko pa tudi). Demokracija se dogaja tudi med volitvami. V lokalni skupnosti, na šoli, fakulteti, v društvu, itd. Skratka, predstavi, kako se aktivno... več »
08.04.2019
Na svetu živi okoli 1,2 milijarde mladih, starih od 15 do 24 let in okoli 89 milijonov mladih, starih od 15 do 29 let, živi v državah Evropske unije. Na mlade in njihova življenja vplivajo stalne spremembe v globalnih družbenih in ekonomskih realnostih, in mnogi izmed njih se soočajo z revščino, izključenostjo, neenakostjo... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih