Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

11.12.2019
V okviru zasedanja Sveta ministrov, pristojnih za področje mladine, ki je potekal 22. novembra 2019, so ministri sprejeli sklepe Sveta o digitalnem mladinskem delu ter sklepe Sveta o izobraževanju in usposabljanju mladinskih delavcev. Mladinsko delo bi moralo biti sposobno naslavljati izzive združevanja digitalnih in... več »
10.12.2019
Tri evropske mreže na področju informiranja (Eurodesk, EYCA in ERYCA) so zaključile nov skupen projekt z naslovom 3 Network Project: Enhancing Youth Service Promotion and Outreach z novo publikacijo dobrih praks iz vse Evrope, namenjenih izboljševanja in promocije storitev informiranja za mlade in njihov doseg. Publikacijo... več »
27.11.2019
S prvim razpisom sklada želi CNVOS omogočiti nevladnemu sktorju odločno in kreativno naslavljanje aktualnih družbenih problemov in razviti trdna evropska civilnodružbena partnerstva.S projekti sklada ACF želijo pogumno stopiti izven okvirjev znanega, se inovativno lotiti perečih problemov in ustvariti nove dobre zgodbe,... več »
26.11.2019
Evropski mladinski forum objavlja razpis za Evropsko prestolnico mladih 2023. Mesto, ki se eno leto ponaša s tem naslovom, ima priložnost pokazati svoje inovativne ideje, projekte in aktivnosti, namenjene dati glas mladim in v življenje mesta prinesti novo perspektivo mladih. Naziv se podeljuje že petnajsto leto... več »
13.11.2019
Do četrtka, 28. novembra 2019 do 12. ure (po srednjeevropskem času) je odprt nov krog za prijave za potovanje z vlakom po Evropi Discover EU. Na tej strani se lahko preko gumba „Prijava“ poteguješ za brezplačne vozovnice. Da bi bil/a upravičen/a do prijave, moraš biti rojen/a med vključno 1. januarjem 2001 in vključno 31.... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih