Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

26.08.2015
Si študent in želiš sodelovati na panelni debati na sejmu EXPO v Milanu 2015? Do 31. avgusta lahko oddaš svoje raziskovalna dela in eseje na temo »človekove pravice, pravica do hrane in pravica do zemlje«. Odbor za ravoj Evropskega parlamenta organizira panelno debato v Milanu na temo »človekove pravice, pravica do hrane... več »
24.08.2015
Si profesionalni ali amaterski novinar? Naloži svoje originalno novinarsko delo na temo razvoja in izkoreninjenja revščine na temo »Današnje zgodbe lahko spremenijo jutri« do 31. avgusta 2015. Oddaš lahko originalno novinarsko delo – samostojno ali skupno delo večih avtorjev. Vsi prispevki so morali biti objavljeni prvič... več »
13.08.2015
Kakšna je raven zadovoljstva mladih v Evropi z njihovim življenjem? Oglejte si nekaj zanimivih podatkov o evropskih mladih, kot tudi grafični prikaz, kako zadovoljni so mladi Evropejci s svojim življenjem.  Ob Mednarodnem dnevu mladih, ki ga praznujemo 12. avgusta, je Eurostat na tej spletni strani zbral ključne... več »
11.08.2015
Mladi iz vsega sveta, stari od 18 do 30 let, so vabljeni, da posnamejo triminutni video posnetek o aktivnostih, v katere so prijavitelji vključeni z namenom boja proti podnebnih spremembam. Video posnetki so lahko posneti v kateremkoli jeziku, vendar morajo vključevati angleške podnapise. Natečaj organizira tvebiomovies.... več »
11.08.2015
Fotografski natečaj organizira Generalni direktorat Evropske komisije za regionalno politiko, namen natečaja pa je pokazati učinke projektov, ki potekajo po vsej Evropi s podporo evropskih sredstev in raziskati pomen teh projektov za lokalne skupnosti. K sodelovanju so vabljeni prebivalci držav članic EU in držav... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih