Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

22.09.2017
Predstavnike mladinskih organizacij, regionalnih partnerjev Eurodesk, zainteresiranih društev in organizacij civilne družbe vabimo na pilotni Ideas Labs v okviru projekta Aware and Active. Ideas Labs bo potekal od 25. do 27. oktobra 2017 v M hotelu v Ljubljani. Na Ideas Lab-u bomo obravnavali vprašanja: • kako... več »
21.09.2017
Urad RS za mladino je objavil javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj za izjemne dosežke v mladinskem sektorju v letu 2017. Državno priznanje je najvišje priznanje Republike Slovenije v mladinskem sektorju, s katerim želimo povečati prepoznavanje pomena mladinske politike, mladinskega dela in vloge... več »
12.09.2017
Poročilo predstavlja zaključke konference ‘Future EU Youth Strategy: Shape It, Move It, Be It’, ki je potekala v okviru Evropskega tedna mladih od 3. do 4. maja 2017. Na konferenci so udeleženci razpravljali o prihodnosti Evropske strategije za mlade po letu 2018. V poročilu lahko najdete ključne ugotovitve in zaključke... več »
12.09.2017
S fotografijo ali video posnetkom pokaži svetu svojo odločitev, da boš aktiven (#BeActive) v svojem življenju! V okviru evropskega tedna športa, ki bo potekal od 23. do 30. septembra 2017, Evropska komisija organizira fotografski in video natečaj #BeActive. Kako sodelovati v izzivu? - Prijavi se na izziv; - sodeluj v... več »
12.09.2017
Mladi, stari 18 let in več iz vsega sveta, ki so že vpisani ali se nameravajo vpisati na univerzo v drugi državi, so vabljeni k sodelovanju na tem natečaju. Vse, kar morajo narediti je posneti kratek video, dolg največ štiri minute, ki opisuje razloge za odločitev za študij ali bivanje v tujini. Najboljši video bo nagrajen... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih