Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

14.10.2019
Urad Republike Slovenije za mladino je na svoji spletni strani objavil Javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj v mladinskem sektorju za leto 2019. Državno priznanje je najvišje priznanje Republike Slovenije v mladinskem sektorju, s katerim se krepi prepoznavnost pomena... več »
09.10.2019
V okviru zaključka projekta Becoming part of Europe vas z veseljem vabimo na dvodnevno usposabljanje za mladinske delavce in trenerje, ki se pri svojem delu srečujete z migranti, uporabno pa je tudi za druge, ki se srečujete z ranljivimi skupinami. Usposabljanje bo praktično zasnovano in namenjeno spoznavanju različnih... več »
02.10.2019
Dvakrat letno se mreža Eurodesk sestane na srečanju, letošnje srečanje pa je potekali skupaj s sodelavci, odgovornimi za področje komuniciranja v Nacionalnih agencijah programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Osrednji cilj skupnega srečanje je bil razvoj smernic in strategij za komuniciranje... več »
26.09.2019
Ta teden objavljeni rezultati javnomnenjske raziskave Eurobarometer kažejo, da so za odločno rast udeležbe na evropskih volitvah 26. maja najbolj zaslužni mladi volivci. Na ravni EU so namreč zabeležili najvišji skok udeležbe prav v starostnih skupinah od 16/18 do 25 let in od 25 do 39 let. Volilna udeležba na evropski... več »
23.09.2019
7. oktobra 2019 se bo začelo spletno usposabljanje “Essentials of youth policy”, ki bo potekalo šest tednov. Razdeljeno je v več različnih modulov. Usposabljanje je namenjeno vsem zainteresiranim, je brezplačno, fleksibilno in interaktivno. Usposabljanje bo naslovilo teme, kako mladinske politike omogočijo mladim, da... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih