Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

20.05.2016
V raziskavi Eurobarometer na temo mladih, ki je potekala med 9. in 25. aprilom, je sodelovalo 10.294 Evropejcev iz vseh držav članic EU, starih od 16 do 30 let.Absolutna večina vprašanih v 20 državah se počuti izključene, čeprav med posameznimi članicami obstajajo opazne razlike - do 66 odstotkov. Ni presenetljivo, da je... več »
19.05.2016
13. maja 2016 je v Ljubljani potekalo nacionalno srečanje mladih in lokalnih odločevalcev, ki sta ga v okviru projekta “Strukturirani dialog: Mladi odloča(j)mo!” organizirala Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa. Srečanje je bilo sklepno dejanja projekta, v sklopu katerega so v letu 2015 opravljali različna... več »
16.05.2016
Italijanski project InteGREAT, namenjen podpori integracii beguncev, je zmagovalec letošnje nagrade Karla Velikega. Nagrado vsako podeljuje Evropski parlament mladim, starim med 16 in 30 let, ki so bili vključeni v projekte, ki pomagajo spodbujanja razumevaja med mladimi iz različnih evropskih držav. Več informacij o... več »
09.05.2016
Nizozemsko predsedovanje Svetu EU je skupaj z Nizozemskim nacionalnim mladinskim svetom, Evropsko komisijo in Evropskim mladinskim forumom aprila gostilo Evropsko mladinsko konferenco v Amsterdamu. Na konferenci so se zbrali predstavniki mladih in odločevalci, da bi skupaj razpravljali o temah, povezanih z mladimi. S... več »
04.05.2016
Publikacijo je izdala Evropska komisija, v njej pa so zbrani dobre prakse projektov v Evropi, ki se ukvarjajo z delovnimi pogoji, zaposlovanje, socialnimi zadevami in vključevanjem. Eden izmed izbranih projektov je “Job of my life”, ki podpira mlade iz Evrope pri iskanju mest za poklicno usposabljanje v Nemčiji. Še en... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih