Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.10.2017
Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji te vabi na simulacijo Evropskega parlamenta, kjer lahko pobližje spoznaš delovanje Evropskega parlamenta ter procese odločanja, ki v njem potekajo. V čevlje evropskih poslancev se boš lahko postavil/a med 24. in 26. novembrom 2017 v Hiši EU ter na Fakulteti za... več »
10.10.2017
Svet Evrope in Evropska komisija vabita k sodelovanju na spletnem usposabljanju “Essentials of youth policy”, ki bo sodelujočim omogočil, da osvojijo ključne kompetence, potrebne za sodelovanje v procesih mladinske politike. Spletno usposabljanje je odprto za vse zainteresirane, namenjeno pa je predvsem odločevalcem na... več »
10.10.2017
Nagrada bo podeljena ženskam v podjetništvu, ki so z inovacijami na trgu dosegle izjemne dosežke. Posebna nagrada bo podeljena mladim talentom v kategoriji “Rising Innovators award”, za katero se lahko potegujejo dekleta, rojena po 1. januarju 2017. Rok za prijavo je 15. november 2017! Več informacij je na voljo na:... več »
10.10.2017
Evropska komisija razpisuje nagrado, katere namen je prepoznati pobude, ki razvijajo digitalne spretnosti Evropejcev v šolah, na delu in v družbi na splošno. Pobude naj bi bile enostavne za nadgraditi in ponoviti v drugih kontekstih. Zmagovalci bodo izbrani v naslednjih kategorijah: - digitalne spretnosti za vse;... več »
22.09.2017
Predstavnike mladinskih organizacij, regionalnih partnerjev Eurodesk, zainteresiranih društev in organizacij civilne družbe vabimo na pilotni Ideas Labs v okviru projekta Aware and Active. Ideas Labs bo potekal od 25. do 27. oktobra 2017 v M hotelu v Ljubljani. Na Ideas Lab-u bomo obravnavali vprašanja: • kako... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih