Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje... več »
24.06.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje predstavlja novo zbirko več kot 300 virov o participaciji mladih, medijski pismenosti in kritičnemu mišljenju ter promociji in dosegu. Zbirko bodo stalno posodabljali in in dopolnjevali. Dostopna je na: https://participationpool.eu/.  več »
23.06.2020
Evropska komisija je 15. junija objavila spletno stran https://reopen.europa.eu/en, interaktivno orodje, ki ponuja evropskim državljanom informacije o načrtovanju njihovih potovanj v Evropi in ob tem poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Informacije so na voljo v 24 jezikih in so stalno posodabljane. To je del načrta... več »
17.06.2020
Evropska pisarna Eurodesk je izdala pregled dosežkov mreže Eurodesk in aktivnosti nacionalnih partnerjev Eurodesk v letu 2019. Vključena so področja informiranja in doseganja mladih, komunikacijske in promocijske aktivnosti in partnerstva na področju informiranja. Publikacija je na voljo na:... več »
13.05.2020
Evropska komisija je objavila razpis v okviru programa Erasmus+ z naslovom European Youth Together. Ta pobuda, predvidoma v obsegu 5 milijonov evrov. bo podpirala evropske mladinski mreže na lokalnih ravneh. Pobud je nastala kot odziv na krizo koronavirusa, v kateri so mnogi mladi ostali izolirani od svojih vrstnikov in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih