Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

12.09.2017
Poročilo predstavlja zaključke konference ‘Future EU Youth Strategy: Shape It, Move It, Be It’, ki je potekala v okviru Evropskega tedna mladih od 3. do 4. maja 2017. Na konferenci so udeleženci razpravljali o prihodnosti Evropske strategije za mlade po letu 2018. V poročilu lahko najdete ključne ugotovitve in zaključke... več »
12.09.2017
S fotografijo ali video posnetkom pokaži svetu svojo odločitev, da boš aktiven (#BeActive) v svojem življenju! V okviru evropskega tedna športa, ki bo potekal od 23. do 30. septembra 2017, Evropska komisija organizira fotografski in video natečaj #BeActive. Kako sodelovati v izzivu? - Prijavi se na izziv; - sodeluj v... več »
12.09.2017
Mladi, stari 18 let in več iz vsega sveta, ki so že vpisani ali se nameravajo vpisati na univerzo v drugi državi, so vabljeni k sodelovanju na tem natečaju. Vse, kar morajo narediti je posneti kratek video, dolg največ štiri minute, ki opisuje razloge za odločitev za študij ali bivanje v tujini. Najboljši video bo nagrajen... več »
22.08.2017
Do 10. septembra 2017 ste vsi mladi vabljeni, k sodelovanju v Eurodeskovi raziskavi o mobilnostnih informacijah za mlade in delite, kje vi iščete informacije o prostovoljstvu, delu, študiju ali življenju v tujini ter kako bi lahko ponudbo tovrstnih informacije izboljšali: http://bit.ly/2o3A7QQ  več »
22.08.2017
Si vedno želel vedeti, kako deluje Evropska komisija? Če se prijaviš za pripravništvo, si lahko delovanje institucije ogledaš od znotraj! Evropska komisija razpisuje pripravništva dvakrat letno, namenjena pa so mladim diplomatom, ki so diplomirali v zadnjih petih mesecih. Rok za prijavo je 31. avgust 2017! Več informacij o... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih