Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

07.07.2016
Evropska komisija organizira kampanjo, v okviru katere imajo mladi priložnost, da Evropskemu komisarju za mladino predajo predloge, kako olajšati mladim vključevanje v prostovoljne in druge aktivnosti v svojih skupnostih. Ideje mladih bodo uporabljene pri oblikovanju politik na evropski in nacionalni ravni. Njegove... več »
07.07.2016
V okviru Ljubljanske mreže info točk – L`MIT je izšel nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana. Zemljevid je brezplačen in ponuja nekomercialne informacije, saj so za njegovo vsebino in podobo znova poskrbeli mladi iz lokalnega okolja. Simpatični zemljevid prestolnice skozi aktualne informacije in priporočila... več »
14.06.2016
Evropski mladinski forum je izdal publikacijo z naslovom Vloga mladinskega sektorja pri preprečevanju nasilnega ekstremizma (Rola of the Youth Sector in Preventing Violent Ekstremism). V njej navaja, da se mladinsko delo samo ne more boriti proti nasilni radikalizaciji med mladimi, vendar pa lahko, v okviru skupnih... več »
14.06.2016
Namen tega poročila je ponuditi celostno analizo ključnih tem, ki zadevajo samozaposlovanje mladih. Poročilo še posebej raziskuje ukrepe za samozaposlovanje in podjetništvo mladih, sprejetih v različnih državah (od držav nizkimi do držav z visokimi dohodki), namenjenih omogočiti mladim integracijo na trg dela in spodbujati... več »
14.06.2016
Evropski mladinski forum je izdal poročilo, ki preučuje socialno situacijo mladih in ocenjuje kakovost socialnih politik, socialne zaščite in storitev, ki so na voljo mladim. Prikazuje luknje v trenutnem delovanju sistemov socialne zaščite v Evropi, ki jih je potrebno nasloviti ter kako bi bilo potrebno prilagoditi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih