Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Natečaji in usposabljanja

Natečaji

Obširne informacije o evropskih pripravništvih, natečajih in razpisih najdete na spletni strani Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Priložnost.eu: http://priloznost.eu/. Naročite se lahko tudi na njihove elektronske novice.  

Informacije o priložnostih Evropske mladinske fundacije, ki zagotavlja podporo evropskim mladinskim dejavnostim, najdete nahttps://www.cnvos.si/razpisi/fundacija/2/european-youth-foundation-eyf. 

Bazo evropskih priložnosti najdete ne spletni strani evropske pisarne Eurodesk: https://programmes.eurodesk.eu/learning 

Usposabljanja

Usposabljanje Rroma past and present through forum theater, 30. avgust - 4. september 2018, Struga, Former Yugoslav Republic of Macedonia >> Rok za prijavo je 5. julij 2018!

Aktivnost za vzpostabljanje partnerstev Networking Days in Baku 23. -30. avgust 2018, Baku, Azerbajdžan >> Rok za prijavo je 20. julij 2018!

Usposabljanje Keep in Contact, 24. oktober - 1. november 2018, Kaprálův mlýn, Czech Republic >> Rok za prijavo je 18. julij 2018! 

Usposabljanje "Fostering youth activity for sustainable tourism development" 22. - 26. oktober 2018, Floriana, Malta >> Rok za prijavo je 8. september 2018!

POMEMBNO: Za razliko od usposabljanj, ki jih organizirajo nacionalne agencije programa Erasmus+: Mladi v akciji in ki jih objavljamo na podstrani Usposabljanja in seminarji, so aktivnosti, ki jih objavljamo v tej rubriki , organizirane s strani upravičencev samih. Za udeležbo v teh projektih nacionalna agencija ne opravlja izbora in tudi ne krije potnih stroškov, zato se morate glede vseh informacij, povezanih s temi aktivnostmi, obrniti na organizacijo, ki je v razpisu navedena kot organizator.

 

Aktualna usposabljanja lahko iščete tudi sami na spletni strani SALTO: www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/, kjer se lahko naročite tudi na elektronske novice, preko katerih boste sproti obveščeni o na novo razpisanih usposabljanjih. Usposabljanja Sveta Evrope na področju mladine najdete na https://www.coe.int/en/web/youth/calls-for-participants. 

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih