Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Razpisi

Razpis za zunanje ocenjevalce v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota

Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce v letu 2019 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.

Razpis je pripravljen z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev zaradi predvidenega prehoda na večinsko zunanje ocenjevanje in s tem povečanih potreb pri upravljanju dveh programov in sicer za:
1. ocenjevanje vlog projektov in zaključnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji;
 2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov ter zaključnih poročil v programu Evropska solidarnostna enota.

Razpis je namenjen posameznikom s poznavanjem sociologije mladine, prostovoljstva, mladinskega sektorja, mladinskih politik ter mladinskega dela v slovenskem in širšem evropskem okolju, solidarnosti ter socialnega vključevanja tako z vidika teorije in prakse kot tudi z vidika zakonodaje.

Rok za prijavo je 16. november 2018!

Razpis je na voljo tukaj

Razpis za pomočnika koordinatorice projekta (m/ž)

Objavljamo razpis za prosto (projektno) delovno mesto pomočnik koordinatorice projekta (m/ž) kot projektno zaposlitev v okviru izvajanja projekta Evropske akademije mladinskega dela (EAYW - European Academy on Youth Work) v obdobju od 1. januarja 2019 do 30. junija 2019 v Ljubljani.

Osnovne delovne naloge in zadolžitve pomočnika koordinatorice:

Uspešen kandidat ali kandidatka bo s svojim delom podpiral delo EAYW koordinatorice pri pripravi, izvedbi in zaključevanju osrednjega dogodka EAYW v Kranjski Gori, ki bo obsegalo:

  • izvajanje komunikacij z različnimi deležniki ter dobavitelji, še posebej z udeleženci in organizatorji dogodka glede tehničnih in logističnih vprašanj (organizacija prihodov in odhodov, organizacija transferjev, urejanje formalnosti v zvezi s povračili potnih stroškov, urejanje vprašanj v zvezi z namestitvijo in prehrano, delovnimi prostori in tehnično opremo);
  • zbiranje, urejanje in priprava relevantnih gradiv za dogodek kot tudi drugih pisnih informacij oziroma delovnih gradiv za različne udeležene deležnike (udeleženci, organizatorji, sodelujoči strokovnjaki);
  • spremljanje in izvajanje nalog v okviru izdelave promocijskega in drugega gradiva za dogodek z oblikovalci oziroma izvajalcem tiskarskih storitev; 
  • objavljanje relevantnih informacij na spletni strani projekta;
  • izdelava zapisnikov oziroma poročil o delovnih sestankih in sejah usmerjevalnega odbora;
  • podpora pri organizaciji družabnih aktivnosti med dogodkom;
  • izvajanje drugih del oziroma opravljanje drugih nalog v okviru celotne priprave, izvedbe in zaključevanja projekta v sodelovanju z EAYW koordinatorico ter drugimi člani oziroma članicami izvedbene skupine ter osebjem zavoda MOVIT.

Poleg nalog, ki jih bo pomočnik oziroma pomočnica izvajala v skladu z navodili EAYW koordinatorice, bodo naloge zahtevale tudi samostojnost pri izvajanju nalog.

Nastop dela je predviden v januarju 2019, vendar najkasneje z dnem 31. 1. 2019

Z izbranim kandidatom oziroma kandidatko bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas ter za določen čas do 30.6.2019 (zaposlitev v okviru projekta).

Višina bruto plače na razpisanem delovnem mestu znaša 1.700,00 evrov, zaposlena oseba pa je upravičena tudi do povračil stroškov iz dela ter sorazmernega dela letnega regresa.

Rok za prijavo: 30. november 2018.

Razpisna dokumentacija je objavljena tukaj

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih