Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Razpisi

Razpis za prosto delovno mesto pomočnik programskega delavca (m/ž)

Iščemo pomočnika programskega delavca oziroma programske delavke (v nadaljevanju pomočnik programskega delavca), ki bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog administrativne in IT podpore programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji. Od kandidata ali kandidatke pričakujemo natančnost in sistematičnost pri delu, kot tudi sposobnost zadane naloge izvajati v skladu s postavljenimi roki in navodili.

Rok za prijavo je 12. januar 2020! Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo povabljeni na pisni test, ki bo predvidoma 16. 1. 2020 ob 16. uri, o čemer bodo obveščeni predvidoma 14. 1. 2020 na e-naslov, ki ga bodo navedli v prijavi.

Več ...

Razpis za zunanje ocenjevalce MOVIT v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota

Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji ter ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov ter končnih poročil v programu Evropska solidarnostna enota.

Razpis je namenjen najširšemu krogu posameznikov s strokovnim poznavanjem sociologije mladine, prostovoljstva, mladinskega sektorja, mladinskih politik ter mladinskega dela v slovenskem in širšem evropskem okolju, solidarnosti, socialnega vključevanja, civilne družbe in EU programov tako z vidika teorije in prakse kot tudi z vidika zakonodaje. Razpis je odprt in rok za predložitev prijave ni določen.

Več ...

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih