Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Evropska akademija o mladinskem delu

Evropska akademija o mladinskem delu (v nadaljevanju EAYW) predstavlja strateški projekt nacionalnih agencij programov Erasmus+ mladina in Evropska solidarnostna enota ter podpornih centrov SALTO-YOUTH. Gostiteljica partnerstva je slovenska nacionalna agencija Movit.

Namen EAYW je podpirati kakovostno mladinsko delo, odgovarjati na razvojna vprašanja mladinskega dela in prispevati k enotnim izhodiščem mladinskega dela in mladinskih politik.

Glavni fokus EAYW je podpiranje inovacij v mladinskem delu z namenom odgovarjanja na aktualne trende, izzive in negotovosti, s katerimi se soočajo mladi. EAYW zagotavlja prostor za refleksijo, izmenjavo in razvoj znanja s področja aktualnih trendov in novosti na področju mladinskega dela v Evropi, predvsem v luči inovativnih odzivov mladinskega sektorja.

Uradna spletna stran

Aktivnosti Evropske akademije o mladinskem delu

1. Evropska akademija o mladinskem delu je potekala v letu 2019.

2. Evropska akademija o mladinskem delu je potekala v letu 2022.

V sklopu 2. Evropske akademije o mladinskem delu so potekali tudi spletni webinarji, posnetke katerih najdete tukaj.

3. Evropska akademija o mladinskem delu bo potekala maja 2024.

V okviru EAYW je bila izvedena raziskava na temo inovacij v mladinskem delu in grafika s povzetkom raziskave v slovenskem jeziku.

EAYW na svoji platformi zbira in predstavlja tudi rezultate izvedenih dogodkov, podkaste s člani posvetovalnega odbora EAYW, članke in dobre prakse ter druge uporabne vire.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih