Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Izobraževanja za prijavitelje in upravičence

Movit podpira različna mednarodna usposabljanja, seminarje in konference, ki jih bodisi soorganiziramo v sodelovanju z nacionalnimi agencijami iz drugih držav bodisi nanje samo pošljemo udeležence iz Slovenije. Usposabljanja so namenjena spodbujanju izmenjav dobrih praks in mednarodnega sodelovanja ter razvoju kapacitet organizacij na področju mladinskega dela ter razvoju nadaljnjih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladina v Sloveniji, zato udeležbo toplo priporočamo vsem, ki jih vključevanje v program E+ Mladina zanima. Nekatera usposabljanja so namenjena predstavnikom organizacij, ki so izkušenejši prijavitelji za dvigovanje kakovosti mednarodnih projektov v okviru programa, nekatera pa so namenjena predstavnikom organizacij, ki so novi prijavitelji, ki se nameravajo v bližnji prihodnosti vključiti v program.

ODGOVORE NA VSA VPRAŠANJA GLEDE PRIJAVE, IZBORA, STROŠKOV IDR. NAJDETE V:

>>> SPLOŠNIH POGOJIH SODELOVANJA NA PODPORNIH AKTIVNOSTIH PROGRAMOV ERASMUS+MLADINA (E+: MLADINA) IN EVROPSKA SOLIDARNOSTNA ENOTA (ESE)!<<<

Seznam izobraževanj

Seznam izobraževanj je dostopen na spletnem portalu SALTO Youth - European training calender.

Spletno orodje »Re-open EU«

Evropska komisija je 15. junija objavila spletno stran https://reopen.europa.eu/en, interaktivno orodje, ki ponuja evropskim državljanom informacije o načrtovanju njihovih potovanj v Evropi in ob tem poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Informacije so na voljo v 24 jezikih in so stalno posodabljane.

To je del načrta Evropske komisije za okrevanje po epidemiji, uporabno tudi za evropske programe na področju mladine, kot sta Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, ki temeljita na mobilnosti v Evropi.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih