Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Svetovanje pred prijavo projektov

Svetovanje za prijavo projektov poteka:

Po telefonu 01 / 430 47 47 smo vam na voljo za individualno svetovanje za prijavo vsak delovnik od 13. do 15. ure, štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer tudi dopoldne od 10. do 12. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

Na vaša vprašanja ves čas odgovarjamo tudi preko elektronske pošte (info@movit.si). Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

Nudimo tudi osebno svetovanje za nove prijavitelje projektov (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program Erasmus+: Mladi v akciji). 

Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt v okviru organizacije, ki ne izpolnjuje zgornjega kriterija, in skladno s prednostnimi usmeritvami za leto 2019 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi s posebnimi potrebami, torej motnjami v duševnem (intelektualne in kognitivne motnje, motnje pri učenju), telesnem, čutilnem ali drugem razvoju.

Svetovanje izvajamo v prostorih Nacionalne agencije, zanj se lahko dogovorite preko elektronske pošte info@movit.si, tako da nam pošljete kratek opis projekta in vprašanja/dileme, ki jih želite razrešiti na svetovalnem srečanju. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče, zato si termin zagotovite pravočasno.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih