Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Svetovanje pred prijavo projekta

svetovanje za prijavitelje pred 3. prijavnim rokom poteka preko elektronske pošte info@movit.si. Na vaša vprašanja se trudimo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Če ste novi prijavitelj, se lahko dogovorite tudi za osebno svetovanje (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program Erasmus+: Mladi v akciji.

Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt v okviru organizacije, ki ne izpolnjuje zgornjega kriterija, in skladno s prednostnimi usmeritvami za leto 2019 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi s posebnimi potrebami, torej motnjami v duševnem (intelektualne in kognitivne motnje, motnje pri učenju), telesnem, čutilnem ali drugem razvoju).

Osebno svetovanje poteka preko spletne aplikacije Zoom po vnaprej dogovorjenem terminu. Za prijavo na osebno svetovanje vas prosimo, da nam pošljete opis vaše projektne ideje in konkretna vprašanja, ki se vam zastavljajo ob pisanju projekta. Prošnjo za osebno svetovanje z opisi projektnih idej in vprašanji pošljite na info@movit.si.

Po potrebi bomo organizirali skupinsko Zoom svetovanje.

Tri dni pred prijavnim rokom bomo za tehnična vprašanja pri oddaji prijavnice na voljo po telefonu tako v dopoldanskem kot popoldanskem času, in sicer od 10. do 12. ure in od 13. do 15. ure.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih