Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Za medije

O programu Erasmus+

Za osnovne informacije o programu Erasmus+ vas vabimo k ogledu promocijskega letaka.

Program Erasmus+: Mladi v akciji je del programa Erasmus+, ki je stopil v veljavo z letom 2014 in združuje dosežke več kot 25-letne zgodovine programov EU na področju izobraževanja, usposabljanja in mladine. Namenjen je izboljšanju spretnosti in zaposljivosti mladih ter posodobitvi in razvoju izobraževanja, usposabljanja in mladinskega dela. Več informacij o mladinskem poglavju programa je na voljo na naših spletnih straneh.
 
Uporabniški priročnik za grafično oblikovanje in logotip programa Erasmus+: Mladi v akciji sta na voljo tukaj.

O programu Evropska solidarnostna enota

Za osnovne informacije o programu vas vabimo k ogledu promocijskega letaka.

Evropska solidarnostna enota združuje mlade v gradnji bolj vključujoče družbe, podpori ranljivim skupinam ljudi in odzivanju na družbene izzive. Ponuja navdihujoče in močne izkušnje za mlade, ki želijo pomagati, se učiti in razvijati ter zagotavlja enotno vstopno točko za takšne solidarnostne aktivnosti po vsej Uniji.

Cilj programa Evropska solidarnostna enota je tudi dopolniti prizadevanja držav članic za podporo mladim in olajšati njihov prehod iz sistema izobraževanja na trg dela, ki so na voljo v okviru Jamstva za mlade, tako da jim zagotovijo dodatne priložnosti za vstop na trg dela v obliki pripravništev ali delovnih mest na področjih povezanih s solidarnostjo.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih