Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

24.11.2022
Evropska komisija je 24. novembra 2022 objavila razpis in vodnik programa Evropska solidarnostna enota za leto 2023.Program mladim ponuja številne priložnosti za vključevanje v solidarnostne dejavnosti na različnih področjih, od pomoči prikrajšanim ljudem do prispevanja k zdravstvenim in okoljskim ukrepom, po vsej EU in... več »
07.11.2022
Županje, župani, občinski svetniki, svetnice, uslužbenke, uslužbenci občin, pristojni za področje mladine, vabljeni na 3. nacionalno konferenco Europe Goes Local: Skupaj za kakovostno mladinsko delo na lokalni ravni, v torek, 29. novembra 2022, od 9.00 do 15.00 (sledi kosilo), v Hotelu Slon, v Ljubljani.Konferenca je... več »
07.11.2022
MLADOST (JE) NI NOROST – V ODNOSIH SMO LJUDJE Zakaj odnosi? Ker je to nit, ki nas medsebojno povezuje. Ker so odnosi tisto, kar lahko zdravi. Ker so izjemno pomemben varovalni dejavnik, sploh v časih, ki smo jim bili (in smo jim še vedno) priča. Ker verjamemo, da lahko skupaj stkemo mrežo odnosov, ki jo potrebujemo tudi... več »
04.11.2022
Organizacije, zainteresirane za prijavo projektov prostovoljstva na 1. prijavnem roku v letu 2023, obveščamo, da je neformalni rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti za vodilno organizacijo sreda, 12. december 2022.Še vedno velja, da lahko organizacije vlogo za znak kakovosti oddajo kadarkoli v letu, veljaven... več »
27.10.2022
Leto je naokrog in ponovno je čas za Movitov zaključni dogodek za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bo tokrat še posebej slavnosten, saj bomo z njim obeležili tudi Movitovo 25. obletnico delovanja. Movit je nastal leta 1997, v osrčju 90. let, v obdobju, ki so ga zaznamovala različna in še vedno... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih