Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

13.11.2019
Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov za program Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Skupaj z razpisom za zbiranje predlogov je Komisija objavila tudi Vodnik po programu Evropska solidarnostna enota v angleškem jeziku. V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato... več »
07.11.2019
Zaposljivost je pogosto ključen dejavnik uspešne integracije mladih v družbo. Odvisen je od prepleta raznolikih področij v življenju mladega človeka. Številne organizacije se posredno ali neposredno ukvarjamo z zaposljivostjo mladih. Naše delo za najboljše učinke na mlade pa mora biti medsebojno usklajeno in sodelovalno.... več »
06.11.2019
Ali v vaši organizaciji delate z mladimi z manj priložnostmi? Morda so aktivnosti programa Evropska solidarnostna enota tiste, ki jih lahko opolnomočijo, saj mednarodni partnerji niso nujno potrebni v vseh aktivnostih. Pridružite se nam 14. novembra 2019 ob 14. uri in z nami raziskujte: - kaj omogoča program Evropska... več »
04.11.2019
Si želiš skupaj z drugimi mladinskimi delavci in mladinskimi voditelji razviti pristope in metode, ki bi Evropo približali mladim? Kako lahko Evropo približamo mladim in jih podpremo pri njihovem aktivnem državljanstvu v evropskem okviru? Seminar združuje mladinske delavce in mladinske voditelje iz različnih držav z... več »
30.10.2019
Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih