Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

08.08.2022
Dragi prijavitelji, upravičenci, sodelavci, partnerji in vsi, ki nam sledite … Z globoko žalostjo vas obveščamo, da smo pred dnevi izgubili našega ljubega sodelavca Boštjana. Ponesrečil se je v gorah, kamor je tako zelo rad zahajal. Za nekaj dni se bomo zato na naših spletnih kanalih odeli v molk. Prosimo vas za... več »
08.07.2022
Bližajo se naslednji Offenburški pogovori, ki bodo v letošnjem letu dočakali že svojo peto izvedbo. Dogodek, namenjen aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik, bo od 13. do 14. septembra 2022 potekal v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga. Offenburški pogovori vključujejo... več »
05.07.2022
Med 27. in 29. junijem je v Ljubljani potekala 10. edicija konference InterCity Youth na temo participacije mladih. Konference v organizaciji InterCity Youth, evropske mreže lokalnih oddelkov za mladinsko delo, v sodelovanju z Movitom, slovensko nacionalno agencijo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna... več »
01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Predvidoma naj bi bili ti na voljo konec avgusta. Kaj to pomeni za... več »
30.06.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih