Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

06.08.2020
Evropska komisija je pripravila zbirko zgodb prostovoljcev, ki so v okviru svojih prostovoljskih projektov nadaljevali s svojimi solidarnostmi aktivnostmi in jih prilagodili novi situaciji. Nekateri so pomagali pri nakupih, drugi so priskočili na pomoč s šivanjem mask, ustvarjanjem spletnih izobraževalnih materialov za... več »
29.07.2020
Evropska unija skupaj s svojimi članicami načrtuje varno odpiranje svojih meja, zato ponovno vabimo vse, ki si želite pridobiti nova znanja s področja mladinskega dela, da se prijavite na katero od aktivnosti, ki so na portalu SALTO-YOUTH namenjene slovenskim udeležencem. Če ste v dvomih glede potovanja v tujino, si za... več »
24.07.2020
Evropska komisija je izvedla kratko raziskavo, namenjeno zbiranju pogledov udeležencev mobilnostnih projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na vpliv, ki ga je imel izbruh epidemije na njihove projekte učne mobilnosti. Vprašalnik je bil poslan 57.000 udeležencem različnih vrst mobilnosti,... več »
14.07.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno... več »
13.07.2020
Obveščamo vas, da smo danes objavili rezultate 2. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Erasmus+: Mladi v akciji Evropska solidarnostna enota več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih