Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Predvidoma naj bi bili ti na voljo konec avgusta. Kaj to pomeni za... več »
30.06.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)... več »
30.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,... več »
27.06.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati prvega prijavnega roka v letu 2022 za programa Erasmus+: Mladina, ključni ukrep 1, in Evropska solidarnostna enota. POMEMBNO!Nacionalna agencija (NA) do individualnih vročitev obvestil, ki bodo izvedene po ustaljenem e-obveščanju predvidoma v roku 30 dni od objave... več »
21.06.2022
Prejšnji teden je po slovenski Istri potekalo pohodniško vmesno vrednotenje. Usposabljanje v takšnem formatu organiziramo že peto leto zapored in vsako leto uspemo usposabljanje nadgraditi. Pohod je potekal od Divače preko Kozine, Ocizle, Beke, Socerba, Kastelca in Ospa do Ankarana. S prostovoljci smo prehodili okoli 40... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih