Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

23.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,... več »
22.06.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)... več »
21.06.2022
Prejšnji teden je po slovenski Istri potekalo pohodniško vmesno vrednotenje. Usposabljanje v takšnem formatu organiziramo že peto leto zapored in vsako leto uspemo usposabljanje nadgraditi. Pohod je potekal od Divače preko Kozine, Ocizle, Beke, Socerba, Kastelca in Ospa do Ankarana. S prostovoljci smo prehodili okoli 40... več »
20.06.2022
Med 13. in 17. junijem se je v Velenju odvijalo usposabljanje ob prihodu za prostovoljce Evropske solidarnostne enote. Tokratno usposabljanje je bilo nekoliko drugačno z vidika, da so bile udeleženke le dekleta, kar je usposabljanju prineslo novo dimenzijo in edinstven značaj. Zaznamovala ga je povezanost, odprtost, skrb... več »
16.06.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih