Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

25.05.2020
Prva mednarodna aktivnost mreženja programa Evropska solidarnostna enota (ESE), Key to inclusion: European Solidarity Corps, ki smo jo skupaj s partnerskimi nacionalnimi agencijami organizirali decembra leta 2018 v Ljubljani, je bila namenjena spoznavanju programa Evropska solidarnostna enota in mreženju organizacij, ki... več »
14.05.2020
Na Movitu smo izdali Solidarnik – rokovnik za organizacije v programu Evropska solidarnostna enota. Tematik in izzivov, s katerimi se srečajo organizacije v programu, je veliko. Za ta rokovnik smo jih izbrali le nekaj. Uvodoma predstavimo program Evropska solidarnostna enota. Nato povabimo k načrtovanju učinkov projektov.... več »
14.05.2020
Na Movitovem YouTube kanalu smo objavili dve animaciji o Evropski solidarnostni enoti: Evropska solidarnostna enota – Predstavitev programa Animacija predstavi program Evropska solidarnostna enota in opiše, kaj prinaša vključenim organizacijam in mladim. Video si lahko ogledate tukaj. Evropska solidarnostna enota – Kako... več »
11.05.2020
V programu Erasmus+: Mladi v akciji se je število oddanih projektnih vlog na drugem prijavnem roku v primerjavi z lanskim letom, povečalo za kar 35 %. Na drugi prijavni rok programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2020 smo namreč prejeli 83 vlog, od tega 51 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih... več »
06.05.2020
Po izvedenih srečanjih z udeleženci ESE, ki so na projekte prostovoljstva prispeli tik pred začetkom krize ter srečanju koordinatorjev prostovoljcev ESE, ki sta potekali v začetku aprila ter smo o njih že pisali, smo se v aprilu udeležili in tudi sami izvedli več srečanj na daljavo, namenjenih krepitvi podpornih aktivnosti... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih