Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

1 milijon izdanih Youthpassov
12.09.2019
Za spremljanje in beleženje učnih rezultatov v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota uporabljamo orodje Youthpass. Prav kmalu pa bomo na evropski ravni dosegli 1 milijon izdanih Youthpassov, zato vas vabimo k deljenju vaših zgodb in učnih uvidov do katerih ste prišli tudi s pomočjo... več »
09.09.2019
Kmalu se bo začel prvi odprti spletni tečaj za Evropsko solidarnostno enoto v Evropi. To je brezplačno usposabljanje, ki omogoča vsem, ki jih zanima Evropska solidarnostna enota, da spoznajo priložnosti, ki jih ponuja program na fleksibilen in vključujoč način. Spletno usposabljanje omogoča tudi učenje preko forumov, kjer... več »
Prijave na letno srečanje prostovoljcev
05.09.2019
Letošnje srečanje bo potekalo od 27. do 29. septembra. Vse organizacije in koordinatorje prosimo, da preverite pri vseh prostovoljcih, ki ste jih pošiljali na aktivnost v tujino in so se domov vrnili v zadnjem letu, če so prejeli vabilo in ali so se na srečanje prijavili. V kolikor vabila niso prejeli, vas prosimo, da... več »
Nov obrazec za poročanje o projektih, sprejetih v tujini
05.09.2019
Ponovno vas pozivamo, da pravočasno vpisujete podatke o udeležencih projektov prostovoljstva in zaposlitev, ki so sprejeti v tujini, saj bo lahko Nacionalna agencija le na ta način udeležence vključila v obvezne aktivnosti Kroga usposabljanj in vrednotenj. Obrazec za poročanje ->... več »
Usposabljanje za koordinatorje v aktualnih projektih prostovoljstva in zaposlitev
05.09.2019
Med 16. in 18. oktobrom 2019 bo v Zrečah potekalo srečanje koordinatorjev udeležencev v programu Evropska solidarnostna enota in Erasmus+: Mladi v akciji. Omogočiti želimo prostor za srečanje in izmenjavo izkušenj ter skupaj z vami osvetliti različne vidike dogajanja v projektnem ciklu in pri delu z mednarodnimi... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih