Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

27.11.2021
Od 24. do 26. novembra je na Bledu potekalo usposabljanje za koordinatorje prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota. Nazadnje je bilo tovrstno usposabljanje izvedeno leta 2019, zato je bil interes za udeležbo med organizacijami zelo velik. Na usposabljanju je bilo prisotnih 25 koordinatorjev iz različnih... več »
26.11.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za... več »
23.11.2021
Predstavljamo vam novo publikacijo Priporočila za prijavitelje in izvajalce projektov s področja vključevanja in raznolikosti, s pomočjo katere lahko vašim trenutnim in bodočim projektom zagotovite vključujoč pristop, ki bo odgovarjal in podprl raznolikost vseh vaših udeležencev. Priporočila, vsebovana v publikaciji, so... več »
22.11.2021
Obveščamo vas, da je v letu 2022, skladno z novim vodnikom za program Evropska solidarnostna enota, za projekte prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota predviden le en prijavni rok, ki bo 23. februar 2022.Zato vse organizacije, ki nameravate v letu 2022 prijaviti projekte prostovoljstva, obveščamo, da je... več »
16.11.2021
SALTO-YOUTH South East Europe Resource Centre vas vabi k udeležbi na spletnem usposabljanju Evropa in mladi: Kako državljanstvo deluje v evropskem kontekstu, ki je namenjeno mladinskim delavcem in preizpraševanju njihovega razumevanja tematik, povezanih z Evropo in državljanstvom, ter zagotavljanju novih spoznanj in... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih