Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

26.05.2023
V Kranjski Gori je 18. in 19. maja potekalo usposabljanje za nove nosilce znaka kakovosti programa Evropska solidarnostna enota (ESE). Glavni cilj tega usposabljanja je bil pripraviti organizacije na sprejem prostovoljcev ter jim omogočiti, da prepoznajo in izkoristijo vse potenciale, ki jih prostovoljci prinašajo s... več »
16.05.2023
V l. 2021 je Movit izdal publikacijo Priporočila za prijavitelje in izvajalce projektov s področja vključevanja in raznolikosti. Na osnovi tega priročnika je na voljo sedaj celodnevno USPOSABLJANJE VKLJUČEVANJE+, ki bo 21. 6. 2023 v Ljubljani. Prijave zbiramo do vključno 5. junija 2023 oz. do zapolnitve prostih... več »
15.05.2023
Obveščamo vas, da so znani rezultati prvega prijavnega roka v letu 2023 za programa Erasmus+: Mladina ter Evropska solidarnostna enota.  Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepov, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Prosimo... več »
26.04.2023
Spoštovani prijavitelji! Obveščamo vas, da se se opcijski majski prijavni rok (4. 5. 2023) za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji ne bo izvajal, zato slovenski prijavitelji na ta rok ne morete prijavljati svoji projektov. Svetujemo vam, da se glede rokov vedno informirate na naši... več »
25.04.2023
V maju bo mladost odmevala po 34 slovenskih krajih na pobudo organizacij za mlade in s potrebo po tem, da mladinsko delo postane del vsakega mladega človeka, saj ustvarja neprecenljive učinke, in mu omogoča, da v svoji mladosti pridobi nova znanja in prakse za osebnostni razvoj.Iz nacionalne na lokalno ravenOdmev mladosti... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih