Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

23.02.2021
Po uspešno zaključenih raziskovalnih projektih preteklega programskega obdobja Movit tudi v naslednjem programskem obdobju načrtuje intenzivno sodelovanje v okviru vseevropske raziskovalne mreže RAY (Research-based Analysis and Monitoring of European Youth Programmes). Mreža RAY vključuje več kot trideset članic –... več »
02.02.2021
Vabimo vas, da se vključite v pilotno izvedbo spletnega usposabljanja Učinek+, ki bo potekala od 1. do 28. 2. 2021. Usposabljanje bo nato ponovno na voljo pred naslednjim prijavnim rokom. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z... več »
01.02.2021
Načrtovanje, spremljanje in beleženje učnih rezultatov je tema, ki ji kot nacionalna agencija namenjamo posebno pozornost. Da bi prijaviteljem in upravičencem programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota ponudili čim bolj uporabne materiale, ki bi jih podprli pri njihovem delu, smo pripravili... več »
14.01.2021
Kot ste verjetno zasledili že v medijih, Združeno kraljestvo ne bo (več) sodelovalo v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota 2021-2027. Spodaj smo pripravili kratek povzetek odgovorov na najbolj pereča s tem povezana vprašanja in povezave do strani z več informacijami.  Kaj to pomeni za obstoječe projekte,... več »
16.12.2020
Če je bilo leto 2018 na nek način prelomno in stresno zaradi brexita in oddvojitve prostovoljstva v nov program Evropska solidarnostna enota, je leto 2019 leto stabilizacije in nadaljnjega razvoja programa Erasmus+: Mladi v akciji s poudarkom na klasičnih ciljih in vrednotah mladinskega dela in dela na področju mladine.... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih