Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

17.06.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za... več »
15.06.2021
Pretekli vikend je na Prvinah potekalo Letno srečanje prostovoljcev v programu Evropska solidarnostna enota. Gre za srečanje udeležencev mobilnostnega programa, ki so se v zadnjem letu in pol vrnili s svoje prostovoljske aktivnosti v tujini. Udeleženci se praviloma enkrat letno zberejo na srečanju, ki ga organizira Movit,... več »
07.06.2021
Vabimo vas na usposabljanje za pripravo znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo potekalo 22. 6. 2021, med 10.00 in 15.15 uro. Na usposabljanju bomo podrobneje spoznali znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna ter poskrbeli za kakovostno pripravo na izpolnjevanje prijavnice za pridobitev... več »
07.06.2021
Vsako leto prinese nekaj novega in spremembe so del vsakdana. Če smo v letu 2019 govorili o brexitu in njegovem vplivu na izvajanje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter o izločitvi prostovoljstva iz programa in vključitvi v program Evropska solidarnostna enota, je bilo leto 2020 zadnje leto izvajanja programa Erasmus+:... več »
27.05.2021
Tehnična služba Evropske komisije je v preteklem tednu sproti intenzivno odpravljala raznolike nepredvidene težave, ki so se v novem sistemu pojavljale pri oddaji prijavne dokumentacije v program Erasmus+, zato večjih težav pri oddaji vlog za Evropsko solidarnostno enoto ne pričakujemo.  V kolikor bi se vam kljub... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih