Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

03.10.2023
Razpisujemo odprta mesta za usposabljanje koordinatorjev v projektih prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota (ESE).  Namen in cilji usposabljanja  Na letošnjem usposabljanju boste koordinatorji razmislili o tem, kako dobro v organizaciji izvajate znak kakovosti, medtem ko načrtujete svoje... več »
03.10.2023
Vabimo vas na redno srečanje za mentorje v projektih prostovoljstva, ki bo potekalo 17. in 18. novembra v Termah Snovik v Lazah v Tuhinju. Namen in cilji srečanja  Namen letošnjega srečanja je, da odpremo prostor za spoznavanje različnih vidikov komuniciranja in njihovo aplikacijo na odnos mentor-organizacija ter... več »
27.09.2023
Za nami je obdobje, ki je bilo za izvajanje evropskih projektov mobilnosti izredno zahtevno. Epidemija koronavirusa in obdobje, ki ji je sledilo, sta zahtevala različne vrste prilagoditev in sprememb tako v družbi na splošno kot pri delovanju organizacij prijaviteljic in upravičenk. Z letom 2021 smo vstopili tudi v novo... več »
26.09.2023
V ponedeljek, 25. 9. 2023, nas je na Movitu v vlogi poročevalke v senci za program Evropska solidarnostna enota obiskala Irena Joveva s svojo lokalno asistentko Jasno Gerbec. Pridružila so se nam tudi predstavniki izobraževalnega in terapevtskega centra Familija iz Škofje Loke - dva prostovoljca in mladinski delavec... več »
19.09.2023
Vabilo na uvodni dogodek dolgoročnega mednarodnega projekta, ki bo raziskoval medsektorsko sodelovanje med predstavniki formalnega izobraževanja (šolsko, poklicno in visokošolsko) ter mladinskega sektorja na temo participacije mladih. Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks. Ozadje: Nacionalne agencije programa... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih