Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

11.05.2021
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki so na voljo za program Evropska solidarnostna enota v letu 2021 in razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Objavljena so tukaj. več »
03.05.2021
Evropska komisija namerava pregledati politični okvir o mobilnosti mladih prostovoljcev in čezmejnih solidarnostnih dejavnostih. To bo mladim v Evropi omogočilo, da v celoti izkoristijo priložnosti programa Evropske solidarnostne enote in sodelujejo v čezmejnih solidarnostnih dejavnostih. Pri pripravi te pobude je Komisija... več »
23.04.2021
SVETOVANJE ZA PRIJAVO Svetovanje za prijavo projektov poteka po elektronski pošti info@movit.si.  Teden dni pred vsakim prijavnim rokom ne odgovarjamo več na vsebinska vprašanja, ampak samo še na morebitna tehnična vprašanja, povezana z izpolnjevanjem in oddajo prijavne dokumentacije. Zadnja 2 dneva pred vsakim... več »
19.04.2021
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate... več »
12.04.2021
V preteklem tednu smo obeležili sprejetje novega programa Erasmus+ in zdaj nestrpno pričakujemo še novi program Evropska solidarnostna enota. Ker pričakujemo objavo Vodnika za leto 2021 predvidoma še v tem tednu, napovedujemo spletno otvoritev in informativni dan za novi program Evropska solidarnostna enota 2021-2027, ki... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih