Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

13.10.2020
Obveščamo vas, da so potrdila Youthpass za projekte v okviru Evropske solidarnostne enote sedaj na voljo tudi v slovenščini! Vse upravičence vabimo k uporabi in izdaji potrdil v slovenščini. Youthpass uporabljamo za namene načrtovanja, spremljanja, vrednotenja, beleženja in priznavanja učnih dosežkov v procesu... več »
07.10.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje je objavil strategijo za participacijo mladih, katere namen je okrepiti participacijo mladih v demokratičnem življenju preko programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. V ozadju strategije je izpostavljeno, da se mladi čedalje bolj vključujejo v alternativne... več »
05.10.2020
Za nami je še tretji prijavni rok programov E+:MVA in ESE v letu 2020, zbrana je tudi že statistika števila oddanih projektov in zaprošenih sredstev. V programu E+: MVA je bilo skupaj oddanih 60 vlog v višini 2.388.942 evrov, od tega 38 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih delavcev v višini... več »
05.10.2020
Nacionalna agencija vabi prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, da svoje projekte, katerih osrednje aktivnosti bodo potekale v času slovenskega predsedovanja Svetu EU ali v mesecih pred njim, vsebinsko navežejo na 9. cilj Strategije EU za mlade 2019-2027 »Prostor in participacija... več »
24.09.2020
VSEBINSKE USMERITVE PRED TRETJIM PRIJAVNIM ROKOM Nacionalna agencija je pred drugim prijavnim rokom v letu 2020 zaradi pandemije virusa COVID-19, ki vpliva na možnost prijave in predvsem izvajanja sprejetih projektov v evropska programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, objavila priporočila... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih