Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno... več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju... več »
18.11.2020
Na mednarodnem spletnem usposabljanju Key to Inclusion, boste izvedeli več o tem, kako izvajati vključujoče prostovoljske projekte z mladimi z manj priložnostmi ter poglobili svoje razumevanje, na kakšen način so ti projekti učinkovito orodje za podporo mladim z manj priložnostmi. Usposabljanje je tretje in zadnje v seriji... več »
17.11.2020
Namen usposabljanja za mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, ki letos poteka pod naslovom "Kaj je tvoj notranji ogenj, mentor, in kako ga prižgeš pri udeležencih", je opolnomočiti mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, da bodo lahko še bolje podprli svoje mentorirance in sebe, posebej na... več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih