Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

18.10.2021
Evropski parlament je v okviru Evropskega mladinskega dogodka (EYE2021) in v smeri prizadevanj za to, da bi postal bolj dostopen in vključujoč, naročil izvedbo ankete za mlade Flash Eurobarometer. Anketa je bila izvedena v juniju 2021 med več kot 18.000 mladimi, starimi od 16 do 30 let, v vseh 27 državah članicah EU.Anketa... več »
08.10.2021
Iščemo novo sodelavko ali sodelavca za administrativno-finančno in IT podporo. Pričakovanja in pogoje najdete v razpisu, ki je objavljen tukaj. Razpis je odprt do 21. 10. 2021 do 12. ure. Če vam je področje mladine blizu in če ustrezate pogojem, se radi učite in nadalje razvijate svoje kompetence, ste toplo vabljeni k... več »
05.10.2021
V septembru je bila objavljena že tretja Eurodeskova mladinska informacijska anketa (Eurodesk Youth Information Survey). Glavni namen ankete in posledične analize njenih rezultatov je boljše razumevanje in vpogled v odnos mladih do različnih kanalov in struktur v družbi, preko katerih jim je omogočeno spoznavanje različnih... več »
27.09.2021
Prejšnji teden sta dobro razpoloženje in srčnost prostovoljcev programa Evropska solidarnostna enota pregnala dež in kislo vreme z Rogle. Mednarodni prostovoljci so v okviru kroga usposabljanj in vrednotenj programa skozi proces neformalnega učenja razvijali kompetence na osebnostnem in delovnem področju. Krog usposabljanj... več »
25.09.2021
Vabljeni k udeležbi na usposabljanju TOSCA, namenjenemu podpori organizacijam, ki sodelujejo pri akcijah prostovoljstva v okviru programa Evropska solidarnostna enota. Usposabljanje bo potekalo od 8. do 12. novembra v mestu Drač v Albaniji. Namen usposabljanja je nuditi podporo in krepiti zmogljivosti organizacij, ki imajo... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih