Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

24.09.2020
VSEBINSKE USMERITVE PRED TRETJIM PRIJAVNIM ROKOM Nacionalna agencija je pred drugim prijavnim rokom v letu 2020 zaradi pandemije virusa COVID-19, ki vpliva na možnost prijave in predvsem izvajanja sprejetih projektov v evropska programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, objavila priporočila... več »
23.09.2020
Kaj ti pomeni beseda solidarnost? Se počutiš, da živiš v solidarni družbi? Na kakšen način ti izkazuješ solidarnost? Poznaš program Evropska solidarnostna enota in kako program podpira solidarnost mladih? Na ta vprašanja so odgovarjali mladi v naši nagradni igri! Na regionalnih dogodkih »Dajmo solidarnosti zagon« smo... več »
22.09.2020
Nacionalna agencija vabi prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, da svoje projekte, katerih osrednje aktivnosti bodo potekale v času slovenskega predsedovanja Svetu EU ali v mesecih pred njim, vsebinsko navežejo na 9. cilj Strategije EU za mlade 2019-2027 »Prostor in participacija... več »
16.09.2020
Dragi prijavitelji, bliža se 3. in zadnji prijavni rok, razpisan v tem letu, zato smo za vas na enem mestu zbrali nekaj ključnih informacij za prijavo. 1. Prijava projektov na tretji prijavni rok (1. 10. 2020) 3. prijavni rok za predložitev predlogov projektov v program Evropska solidarnostna enota v letu 2020 se bo... več »
14.09.2020
Mladinsko delo ustvarja učinke in priložnosti ter plete zgodbe, te zgodbe pa je treba deliti naprej. V sredo 16. 9. 2020 smo v okviru spletnega predavanja prisluhnili strokovnjaku na področju strateškega komuniciranja, Craigu Dwyerju. Craig Dwyer, avtor mednarodno odmevnih in nagrajenih kampanj, ustanovitelj socialnega... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih