Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje... več »
07.07.2020
V luči izrednih razmer, ki so nastale s pandemijo COVID-19, ter z namenom, da program Evropska solidarnostna enota nudi podporo, kjer je potrebna, se za čas trajanja tega izrednega obdobja uvaja prilagodljiv pristop k spletnim aktivnostim v okviru Evropske solidarnostne enote. V nadaljevanju predstavljene smernice... več »
03.07.2020
Program Evropska solidarnostna enota v ukrepu prostovoljstva in ukrepu pripravništev in zaposlitev omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri teh dveh ukrepih pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 13. februar, 30. april in 8.... več »
17.06.2020
Jeseni za prijavitelje ponovno pripravljamo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov... več »
16.06.2020
Informativni dan programov Evropska solidarnostna enota (ESE) in Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) pred 3. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. septembra 2020 preko spletnega seminarja. Spletni seminar je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh programov, • strukturi obeh... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih