Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

09.04.2021
Konferenca je namenjena promociji širših in sistemskih družbenih in ekonomskih učinkov prostovoljstva in dejavnosti solidarnosti v urbanih okoljih. Namen konference je združiti predstavnike občin in organizacij, da bi skupaj promovirali projekte prostovoljstva in solidarnosti kot orodje za solidarnost v vsakodnevnem... več »
07.04.2021
Vabimo vas na spletni informativni dan, ki bo potekal 14. 4. 2021, od 10. do 12.30 ure. Predstavili bomo splošne značilnosti znaka kakovosti in postopek njegove pridobitve ter osvetlili novosti. Na informativnem dnevu ne bomo predstavljali novega programa Evropska solidarnostna enota, saj bo temu namenjen poseben... več »
31.03.2021
Razpis je pripravljen z namenom vzpostavitve baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje: 1.    vlog za pridobitev akreditacije za Ključni ukrep 1 (KU1),  vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+ (2021-2027) ter končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji... več »
25.03.2021
Programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta se na ravni obravnave vlog in sprejema odločitev o sprejemu izvajala brez zapletov. Bistvena razlika je nastala na ravni samega izvajanja sprejetih projektov v program. Ker je pomembno število aktivnosti, ki se odvijajo v projektih, mednarodnega... več »
17.03.2021
V okviru mednarodnega projekta Youth voice through a European digital radio, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov Erasmus+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 potekalo mednarodno usposabljanje, katerega namen je, da mladi izmenjajo svoje izkušnje s področja... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih