Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

Zbornik prispevkov in priporočil Labirint iz krize
04.07.2019
Mladinske delavke in delavci se pri svojem delu pogosto znajdejo sredi krizne situacije, ki je posledica stiske mladega človeka, prostovoljca ali udeleženca v programih organizacije. »Kaj naj naredim? Kako se naj obnašam? Kako naj podprem mladega človeka in kako naj ob tem poskrbim tudi zase?« so vprašanja, ki si jih... več »
Priročnik za načrtovanje učinkov v projektih mobilnosti Učinek+
04.07.2019
Na Nacionalni agenciji programa v sklopu podpornih aktivnosti naslavljamo različne tematike, ki so pomembne za naše upravičence, in ena izmed njih je tudi načrtovanje učinkov projektov. Prijavitelji večkrat izpostavljajo, da prijavnica na več mestih zahteva enake odgovore, ocenjevalci projektov pa na drugi strani opažajo,... več »
Rezultati prvega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
04.07.2019
Rezultati drugega prijavnega roka (30. april) programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep prostovoljstvaSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep pripravništva in zaposlitveSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep solidarnostni... več »
Delavnica za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota
26.06.2019
Termin: petek, 5. julij 2019,  9:00 - 12:30Lokacija: OŠ Prestranek, Ulica 25. maja 14a, Prestranek Zaradi velikega zanimanja pred poletjem razpisujemo še eno delavnico za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota. Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo... več »
Centraliziran razpis: Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih
18.06.2019
Izvršna agencija EACEA je objavila centraliziran razpis Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih (EAC/A01/2019), ki se izvaja v okviru programa Evropska solidarnostna enota. Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih so obsežni projekti v podporo aktivnostim prostovoljskih skupin,... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih