Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

02.12.2019
Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za: 1. ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji; 2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov... več »
02.12.2019
Izšel je nov priročnik, namenjen povečevanju vidnosti kompetenc, ki jih udeleženci razvijajo v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Priročnik je namenjen mladinskim delavcem, trenerjem, mentorjem in vsem drugim, ki sodelujete v programu in bi želeli raziskati področje podpore ozaveščanja in... več »
29.11.2019
Mladi, še posebno mladi z manj priložnostmi, so pogosto ob vstopu na trg dela zelo ranljiva kategorija. Dolgoročna brezposelnost in neuspeli poskusi pri pridobivanju prve zaposlitve so izrazito obremenilen dejavnik in lahko privedejo do izzivov, ki se z učinkom snežne kepe začnejo odražati na številnih področjih njihovega... več »
26.11.2019
Obveščamo vas, da so prijavni obrazci za prijavo projektov mladinskih izmenjav (Ključni ukrep 1), mobilnosti mladinskih delavcev (Ključni ukrep 1), strateških partnerstev (Ključni ukrep 2) in dialoga mladih (Ključni ukrep 3) na 1. prijavni rok (5. februar 2020) programa Erasmus+: Mladi v akciji dostopni na portalu za... več »
25.11.2019
Zainteresirane organizacije obveščamo, da je neformalni rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti ponedeljek, 2. december 2019. Še vedno velja, da organizacije lahko vlogo oddajo kadarkoli, veljaven znak kakovosti pa mora organizacija imeti najkasneje na dan prijavnega roka. V kolikor bi želeli pridobiti znak... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih