Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

13.06.2024
Od leta 2022 program Evropska solidarnostna omogoča tudi čezmejne prostovoljske dejavnosti v podporo nudenju humanitarne pomoči v tretjih državah. Ti projekti so odlična priložnost za aktivno udeležbo in izkazovanje solidarnosti z ljudmi v državah zunaj EU, ki se soočajo s humanitarnimi nesrečami. Omogočeno je... več »
11.06.2024
V sredo, 5.6.2024, smo na Movitu gostili strokovnjake s področja varstva okolja in organizacije, ki so s strani nacionalne agencije prepoznane kot uspešne  uresničevalke zelene prednostne naloge v okviru evropskih programov na področju mladine. Namen srečanja je bil, da si vabljeni med seboj podelijo najnovejše... več »
09.05.2024
Organizacije, ki delate z mladimi z manj priložnostmi, starimi 17 ali 18 let, vabimo, da se nam pridružite na eni izmed predstavitev ukrepa DiscoverEU, s posebnim poudarkom na omogočanju priložnosti za potovanje mladim z manj priložnostmi. Spletni predstavitvi bosta potekali v naslednjih terminih: 27. 5. 2024,... več »
08.05.2024
Digitalna preobrazba je eno od tematskih področij programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Organizacija Salto Participation and Information je pripravila spodnjo infografiko z razširjeno opredelitvijo pojma in ključnimi področji, ki jih je treba upoštevati. Letak v PDF obliki in slovenskem jeziku je... več »
30.04.2024
Evropski programi za mlade že 25 let ponujajo raznolike možnosti sodelovanja med organizacijami in posamezniki iz držav programa ter sosedskih partnerskih držav (Zahodni Balkan, Vzhodna Evropa in Kavkaz, Rusija ter države Mediterana). Bi radi oblikovali prihodnost tega sodelovanja v okviru evropskih programov za mlade?... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih