Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

16.07.2024
Vabljeni na tridnevno usposabljanje na Bledu med 4. in 8. novemberom 2024, namenjeno mladinskim delavcem in mladinskim voditeljem iz akreditiranih organizacij. Namen dogodka je ponuditi ustvarjalni prostor za raziskovanje različnih vidikov kakovosti mladinskih izmenjav, kot so smiselno povezovanje z lokalnim mladinskim... več »
16.07.2024
Ste aktivni uresničevalci prednostne naloge programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, navezujoče se na varstvo okolja in trajnostni razvoj? Si želite novih mednarodnih partnerstev za nadaljnje izvajanje zelenih projektov? Če se prepoznate v zgornjih opisih, vas vabimo k prijavi na aktivnost Greening... več »
10.07.2024
Že šesto leto zapored smo za prostovoljce Evropske solidarnostne enote na vmesnem vrednotenju organizirali pohodni trening. Trening je potekal med 1. in 5. julijem 2024. Vreme nam je, na poti iz Divače v Ankaran, kljub začetnim skrbem glede napovedi, bilo naklonjeno. Zemljo je dvakrat osvežilo v večernem času, ko smo legli... več »
21.06.2024
Obveščamo vas, da bo naša pisarna zaradi kolektivnega dopusta in praznika zaprta v ponedeljek, 24. 6. in  torek, 25. 6. Po ustaljenem urniku vam bomo ponovno na voljo v sredo, 26. 6. 2024. Hvala za razumevanje. Ekipa Movita več »
13.06.2024
Od leta 2022 program Evropska solidarnostna omogoča tudi čezmejne prostovoljske dejavnosti v podporo nudenju humanitarne pomoči v tretjih državah. Ti projekti so odlična priložnost za aktivno udeležbo in izkazovanje solidarnosti z ljudmi v državah zunaj EU, ki se soočajo s humanitarnimi nesrečami. Omogočeno je... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih